onsdag 12 september 2012

Jag Önskar Mig Ett Orangeri


Tänk att få ha ett eget orangeri att pyssla i. Då skulle jag inreda det i shabby chic och med loppisfynd från mitt underbara Värmland. Det skulle, förutom blommor och inredningsdetaljer i massor, rymmas två stolar och ett litet bord där jag kunde sitta i lugn och ro och läsa, sitta och andas in doften av mina blommor och jag tillsammans med mitt hjärta kunde mysa där i stillhet.

Håll fast vid drömmar, för om en dröm dör så blir livet en fågel med brutna vingar som inte kan flyga.
(Langston Hughes)

3 kommentarer:

Rigmor sa...

Jag vill också ha!! Ett orangeri alltså...ett vinterbonat, så man kan sitta där när snön ligger djup och vit, med en glögg i handen och titta på alla blommor som gått ned i vintersömnen, skatta sej lycklig för att man har...just det, ett orangeri...och en händig make som fixade det!! Drömmar...
Kram på dej!!

anemonen sa...

Det låter underbart det du beskriver. Jag har tänkt i sådana banor också, men då skulle min släktforskning inte hinnas med. Det vill jag hålla på med ett tag till.Ett växthus i chabby chick blir hur fint som helst för den stilen gillar även jag.

Annelie Esséus sa...

Det skulle jag också vilja ha. Kanske skulle man få provsitta den ena stolen och dela en kopp kaffe med dig i ditt fina orangerie?