lördag 30 juni 2012

You Did It Darling


Grattis till min stora lilla tjej som igår fick ett glädjande antagningsbesked till gymnasiet. Allt kämpande, all envishet och alla hysteriska utbrott över inlämningsuppgifter, nationella prov och uppsatser gav dig det du så innerligt ville. 21 augusti börjar en ny spännande tid med nya spännande vänner och en helt ny spännande skolvärld på ett spännande gymnasium. Puss i pannan i kvadrat lilla älskling! Love U//mum.

fredag 29 juni 2012

Sommarledigheten Står För Dörren



Konferens i Istanbul under 5 dagar sedan styr jag kosan till mitt älskade Värmland.
6 underbara veckor - en hel evighet!

Önskar alla fina bloggvänner en riktigt skön och avkopplande sommar.
Njut av varje stund, även då vädergudarna inte är snälla och givmilda.
Ta hand om dig själv i mellanåt och strunta i att vara alla andra till lags hela tiden.
Skjut inte upp nå´t till morgondagen.
Lev här och nu.

Sommarkramar //Mie

tisdag 12 juni 2012

Flitig Arbetsmyra

The joy of my life

Älskade "lilla" F. Det är makalöst hur hårt du slitit med dina studier den sista terminen  för att nå de högsta målen och säkra en plats på den utbildning och skola du så starkt brinner för. Grattis älskling till fantastiskt resultat. Är så stolt att jag kan spricka. Älskar dig över allt annat. // Mum

måndag 11 juni 2012

Taggade Tonåringar På Väg Till Balen

Men skenet bedrar
Gulliga
Puss på dig

Egen chaufför också

Inspirerad Av En Grekisk Gudinna























Här är den då, balklänningen som dottern velat hålla hemlig in i det sista. En skir ljuvlig kreation designad av henne själv med inspiration från det antika grekland. Även hår och make up fick en touch av samma tema. Gissa om det sprudlade om denna dam idag.........................först besök hos frissan, sedan hos en make up artist och till sist påklädning. Den stora dagen är då äntligen här.......................avslutningsbalen för årets nior!!

onsdag 6 juni 2012

What I´ve Been Doing


De senaste åtta veckorna har jag koncentrerat mig på att hitta tillbaka till en bekväm storlek och en välbefinnande kondition. Resultatet ser ni ovan..........................-12 kg! Garderoben ekar tom nu när i stort sett alla plagg är kasserade. Ser fram emot imorgon då jag och älskade mamsen ska tillbringa en shoppingdag tillsammans. Det är en vidunderlig feeling att nu kunna köpa två storlekar mindre kläder, att känna sig smärt och smidig igen och ha en kondition och energi som jag knappt kunde stava till tidigare.
Det har varit tufft och motigt, men min underbara coach Carina är ett enormt stöd. Tillsammans ska vi fortsätta jobbet under ett år för att pränta in de nya mat- och motionsvanorna så jag förblir viktstabil.

Hoppas ni alla mår bra och njuter av juni månad med skir grönska och underbar syrendoft. Puss//Mie.