måndag 30 januari 2012

Äntligen Kände Jag Suget
Vilken underbar dag att vara ledig på här hos mig!!!!! Solen strålade från en blå himmel och temperaturen låg på friska -5 grader. Snön glittrade fantastiskt och den enorma mångfald av iskristaller som nattens fukt skapat förvandlade naturen till en grotta fylld med diamanter. Helt galet vackert var det.

Självfallet kunde jag inte sitta inne en så´n här fin dag utan bestämde mig för att bege mig till friluftsgården inte långt från där jag bor. Och vet ni vad som hände då jag precis stängde dörren bakom mig för att bege mig ut på min promenad.............................ett sug efter kameran poppade upp. Ett sug jag inte kunde motstå.

Tjohoo vad roligt det var att ha sällskap av Nikon. Det var längesedan vi kamperade ihop och idag kände jag verkligen hur jag saknat min vän. Vi fick roliga timmar tillsammans ute i snön. Lekte och skapade med naturens vackra diamanter som modeller. Banne mig att lusten för fotografering sakta börjar komma krypande. Och jag är överlycklig för jag har verkligen saknat denna underbart roliga avkoppling.

4 kommentarer:

anemonen sa...

Trevligt trevligt samma sak hos mig idag fast jag fotade inne och tog en promenad men hu vad vinden var isig. Annars är det perfekt med några minusgrader.

Annelie Esséus sa...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Äntligen får man se lite fina bilder här igen, nu börjar man känna igen dig!
Det var väl det jag sa, det kommer, det kommer. ♥
Och bilderna är ljuvliga!

Marie-Louise Nilsson sa...

Du ser vännen, den kommer den kommer. Jag kunde inte heller motstå att fotografera lite idag, men det blev med mbilen. Men man tar vad man haver. Jag blev också förtrollad av världen idag. Vet blev det inte?! Underbart vackert! kram på dig.

Monica sa...

Vännen, här kommer en VARM kram! Så glad jag blir när jag läser ditt Inlägg.
Rak i ryggen & puss i pannan från mig.