måndag 29 oktober 2012

Om 52 Dagar Blir Det Sol Och Äventyr


Jag gillar hösten med sina murriga färger, sitt blåsiga väder och kylande temperatur. Dock kliver vi nu snart in i november och hur jag än försöker tycka om denna månad kan jag inte förmå mig att se ett enda uns bra med den. Då är det så otroligt härligt att ha en spännande resa att se fram emot. Tiden har bara flugit iväg sedan förra inlägget om mitt nalkande äventyr. Då var det 100 dagar kvar till avresa och nu är det bara 52!

Jag och la famiglia slukar kartor, inhemska bloggar och reselitteratur just nu för att få så mkt information som möjligt inför resan. Jäklar va kul det är! Några sevärdheter som väntar är b.la Diamond Head, Haleakala National Park, Pearl Harbor, Maui och Lanai.

Japp, du gissar rätt.......................................vi ska till Hawaii. Julen firas i Honolulu på Oahu och nyår på en strand på Maui. Vägen hem går via L.A där vi passar på att stanna ett par dagar för att shoppa loss lite.

Just nu har jag så himla svårt för att leva som jag vill försöka göra..............här och nu och njuta av stunden. Vill ju bara att det ska vara avresedag NU!!!!!!!

5 kommentarer:

Monica sa...

Hej Mie, har allt haft lite "koll" på dig...
Här har nedräkning också börjat,vi blir borta i tre månader! Kommer också vara där solen lyser och värmer våra kinder.
Önskar dig nu allt gott och var rädd om Dig och de dina.
Kram från mig.

Elionor sa...

Låter spännande ...
En riktig drömresa!!!

Anonym sa...

Åh så spännande och så härligt att se fram emot ert äventyr!!! Och vad är väl 52 dagar??? Det går ju så vansinnigt fort så vips så är vi snart där. Kram

Ninnie sa...

Åh, det låter ju underbart!
Jag blev mycket nyfiken på Hawaii efter att ha sett filmen The Descendants med George Clooney, sen har även ett par vänner till oss varit där och visat fantastiska bilder.
Ni kommer alldeles säkert att få en underbar resa!!!

mamsen sa...

Tiden går fort.....................
Nyss var det 52 dagar i dag är det
5 DAGAR kvar.
Ha en underbar resa
P & K