söndag 25 november 2012

She Says: U´re Not A Regular Mum..........................U´re A Cool Mum

SHM...............tre bokstäver hela Stockholm andats de senaste tre dagarna. SHM står för Swedish House Mafia, tre house DJ´s (Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello) som gör elektronisk dans musik. De har spelat tillsammans sedan 2005 och har fram till idag blivit ett av världens största musikproducenter. B.la sålde de ut Madison Square Garden på bara nio minuter vilket är snabbare än någon annan artsit eller grupp någonsin gjort. I slutet av juni i år meddelade de att 2012 BLIR deras sista år ihop sedan ska de arbeta med sina solokarriärer. Idag håller de sin sista konsert som trio. Sedan ska de arbeta med sina solokarriärer.

I skrivande stund (24 november) står min dotter på Friends Arena, lyssnar på SHM och troligen tokdansar i trans till tonerna av b.la Save the world, Don´t you worry child, Greyhound och One. Lev här och nu älskling, och njuuuuut!!!!!//Mum

Vad har då min rubrik att göra med detta? Jo..........................i fredags eftermiddag intet ont anande promenerade jag som vanligt från mitt arbetet till Slussen på söder. När jag är i Humlegården och närmar mig Stureplan hör jag massa skrik och stohej och ser en massa ungdomar. Hela Stureplan vimlar av taggade skolkande tonåringar (vill inte ens tänka på var min egen teen höll hus då, ha, ha). Precis när jag tänkte smita in i lilla entrén till Sturegallerian för att införskaffa mig mera härligt badskum från Rituals ser jag en svart limo parkerad vid entrén. Sekunden senare, när jag själv befinner mig i höjd med entrén ökar skriken enormt när en lång reslig muskulös snygging springer i ilfart ut ur entrén........................MEN denna unga man (som är otroligt klumpig och oförsiktig tänker jag) ser sig inte för och springer rakt in i min sida så jag far som en vante. Tur att han har snabba reflexer och hinner ta tag i min arm och hindra mig från att falla pladask i trottoaren. Jag stirrar surt på honom och ska precis komma med en så´n där trist irriterad kommentar om att se dig för ashole, när han ler, frågar hur det gick och ber om ursäkt samtidigt som han hoppar in i bilen som rivstartar. Jag fattar nada när ett gäng ungdomar samlas omkring mig och viftar med sina mobilkameror. Jag måste fråga vad som är på gång, vem det var och varför alla är där. De gapar stort, ser på mig med blickar som bara tonåringar kan ge och asflabbar. Mormor (nä de sa inte så men jag ger mig faan på att de tänkte ordet) såg du inte att det var Sebbe i SHM. SHM frågar jag och ser nog ut som en fågelholk. Swedish House Mafia förklarar de långsamt så att tanten ska fatta och då förstår jag............................skriken, hysterin och de långa köerna som ringlade sig likt en jätteboa runt Stureplan denna soliga fredag. I dvalan på väg till jobbet denna morgon hade jag ju läst nå´t om att SHM skulle göra en snabbvisit i sin pop-up butik i Sturegallerian under eftermiddagen, men dagens arbete hade raderat den informationen ur hjärnan så jag hade ju inte den blekaste när jag i mitt lugna promenadtempo närmade mig Stureplan denna härliga fredagseftermiddag. Enligt min 16 åring är jag nu riktigt cool och min Sebastian Ingrosso touchade jacka är nu och för all framtid helig och ska vårdas ömt (läs inte tvättas). Ha, ha, ha.

4 kommentarer:

Rigmor sa...

Hahaha...det är i sådana här lägen det är bra med nätet, man kan lite snyggt googla fram denne Sebastian och sen låtsas som om man hade full koll...det hade jag inte!! Men jag förstår att det var stort, och att du varit med om något väldigt unikt. Din dotter är säkert av samma åsikt...
Kram kram

Anonym sa...

To the inexpert eye pearl necklace may all look the same but on looking closely it is amazing to see how each pearl earrings can be different from the other. This is hardly surprising given that each individualfresh water pearl earrings is formed by a completely natural process inside a living christmas jewelry which can take months and even years to complete. The beauty and natural perfection of a high quality mother of pearl pendant is a really a wonder of nature!

Anonym sa...

I honestly like reading your posts, thank you! We pride ourselves in selecting trendy affordable, excellent wonderful fresh water pearl,pearl beads, Click here to discover amazing tips and ideas for you and your love one, we sure you will love pearl strand! Believe your eyes.

av無碼性愛 sa...

情色a片分享俱樂部
線上視訊美女
校園美女a片影音視訊網
視訊情人網
Jav免費a片
a片免費看
免費a片下載
免費視訊脫衣視訊
080視訊聊天室