tisdag 1 september 2009

Tisdags Tema v 36

Denna ätbara C-vitamin bomb, Actinidia deliciosa, härstammar från Kina och kallas därför ibland även kinesiskt krusbär. Fler bidrag som kittlar smaklökarna ser du hos Tisdags Tema.

14 kommentarer:

  1. Vacker bild på det goda och det ätbara.
    Jo, jag tackade för utmärkelsen via den här länken från min blogg; http://artlover.blogg.se/2009/august/tack-for-utmarkelsen.html
    Så du vet. Tack än en gång:-)

    SvaraRadera
  2. Er det kiwi? Så godt ut selv om jeg ikke tåler det.

    Nydelig bilder du har her inne på bloggen din! :)

    SvaraRadera
  3. Fantastisk bild! Färg och utsnitt är mumma!

    SvaraRadera
  4. En sån härlig bild alltså, verkligen fin.

    SvaraRadera
  5. Snyggt komponerad bild. Fina färger och till och med det luddiga skalet är med. Me like!

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Snyggt fotat.

    Den måste jag smaka någon gång.

    Må fint, önskar Irene

    SvaraRadera
  7. Nyttig är den nog, men på gränsen till ätbar enligt mitt tycke. Däremot har jag använt den att marinera kött med. Snygg i makrot blir den ju iaf.
    Tack för din vänliga kommentar.

    Ha en bra tisdagskväll

    SvaraRadera
  8. Fin bild på Kiwin. Fint detaljerat. Jag äter bara gul kiwi då jag inte tål den gröna.Anita

    SvaraRadera
  9. Oj!! Supert bilde!! Og Kiwi er jo så godt! Vakkert bilde over her også :)

    SvaraRadera
  10. Snyggt fotad kiwi. Nu gjorde du mig sugen på en fruktsallad med kiwi i. :)
    Ha det gott.

    SvaraRadera
  11. I like how you get up close and personal to your subject. This is an excellent photograph.
    Joyce

    SvaraRadera