tisdag 22 november 2011

Me And My Furry Man


Att min misse betyder mycket för mig har ni säkert förstått sedan länge. Han är lugn, trygg och otroligt klok. Jag tror banne mig att han är en liten liten människa förklädd till pälsmössa. När vi är tillsammans känns det som om vi pratar med och lyssnar på varandra som människor gör. Nu har det gått lite mer än 3 veckor sedan han skadade sin bakre tass väldigt illa. Vi är nu inne på 3:e antibiotikasorten, som äntligen biter på de elaka bacillerna. En tå har veterinären varit tvungen att amputera, men hon säger att det inte gör nå´t för balansen och att Tuss kommer bli bra när den svåra sårskadan läkt. Det kommer ta lång tid, kanske ända fram till jul innan såromläggningen var tredje dag kan avslutas. Spelar ingen roll hur många besök det måste bli till kliniken. Det viktigaste är att familjens älskling blir bra i tassen. Att inte få vara utomhus är nog det som misse tycker är det allra jobbigaste just nu. Tack och lov att han inte har så ont i tassen (vilket förvånar mig för när jag tittade på tassen i dag hos veterinären tyckte jag den såg ut som en stor oformligt köttbit), han är pigg och lekfull, äter som en häst och delar med sig utav sin gränslösa kärlek i tid och otid.
Han är helt enkelt fantastisk min pälsklädde man.

8 kommentarer:

Pennelina sa...

Superflott! Ni är så vackra bägge två :-D

Kramar <3<3<3

Ninnie sa...

Å, stackars misse...Hoppas han blir bra snart. Förstår hur ont det gör i dej att se din katt ha ont, vår lilla kattfröken har varit med om två skadetillfällen och det är bara sååå hemskt att se när hon har ont. Tur att det finns duktiga veterinärer, som verkligen gör allt för ens älskade husdjur!
Vår katt är vår första, hon har varit hos oss ett år nu, och jag hade aldrig i livet kunnat tro att man skulle bli så fäst vid denna lilla varelse. Hon är verkligen allas älskling och kelgris. När hon klappar mig på kinden med tassen när jag kommer hem till henne efter jobbet, finns det något mer kärvänligt?
Kram till din Tuss och hoppas han snart kan springa ute igen!

Rigmor sa...

Det är det som är så fantastiskt med djur, deras kärlek är gränslös!! Va bryr de sej om det yttre och statusprylar, bara de får kärlek och MAT...?? Våra kattdamer var ju innekatter från början, eftersom vi då bodde mitt inne i den stora staden. Det innebär att trots de är vanlig "bonnkatter" så är det inte uppfödda med farorna här ute på landet, och varje natt som de inte kommer in är jag lika orolig. Tur nog händer det inte så ofta. Så jag förstår din ängslan och oro när Tuss inte mår bra. Hoppas innerligt att det är sista kuren han behöver äta och att det läker bra nu!!
Kram kram

mamsen sa...

Vad fina ni är.
Jag känner KÄRLEKEN som finns mellan er, jag blir rörd.


P & K

Viola sa...

Stakkars misse! :/ Synd at dette skal skje, men så godt at han har deg! Det tar lang tid skjønner jeg, men han blir passet godt på og kjælt og pratet med, det er bra! Og det er jo positivt at han har god matlyst og er leken! Men det hørtes ikke godt ut med det åpne såret.. BLI BRA FORT!

Mange klemmer til dere fra meg! :)

Birgitta - foto CHIP sa...

Inget kul alls när älsklingarna gjort sig illa - så tapper han är. Hoppas att det snart blir läkt :)

Ingela sa...

Hoppas det är bra med kissen nu!

Kerstins foto sa...

Vilket fint inlägg, jag förstår kärleken mellan er. Det är en ynnest att få ha de där små luddtussarna som vänner. Hoppas att tassen blir bra nu.
Ha det gott.