torsdag 24 februari 2011

Into The Lungs


SkyWatch Friday

9 kommentarer:

Bruno Beige sa...

Snyggt fångat med en läcker vinkel. Jag tror det är skorstenen jag ser på väg till och från mitt jobb. Du hann före mig med din bild :-)

Kerstin sa...

Snyggt i både färger och vinkel. Själv har jag kollat in en skorsten här i stan som bolmar ut stora moln. När solen ligger på blir det rätt vackert och nån dag måste jag komma till skott och fota den.
Ha en fin helg.

Anonym sa...

What wonderful colours in the sky!

Regina sa...

Pretty sky !
Have a great weekend Marie.

Regina

Rigmor sa...

Vilken snygg bild!! Rubriken tycker jag säger sitt...vill vi veta egentligen??
Förstår att det varit intensiva dagar i Göteborg, när det pågår är man så uppfylld av det att man kan sprängas, och sen blir man nästan som en ballong som någon stuckit hål på, man tror att ingenting blir kvar. Du kommer att klara det, det är jag övertygad om, har man intresset så brukar det gå, men förstår att det kommer att bli mycket jobb framöver. Vi här ute i bloggvärlden vet ju var du håller hus...*skratt* så vi väntar troget på dina bilder!!
Ha en riktigt bra fredag!!
Kram

Nat sa...

what a beautiful sky and comment on the harm we do our earth

Anonym sa...

beautiful photo, wonderful colors

veredit sa...

only one word:

Stunning!!

have a nice weekend ♥

warm hugs from
isabella

Genie sa...

Each time I see a smokestack emitting gases and fumes into the air, I shudder. Even though I do not like the thought of breathing what is floating above my head, it does make for some beautiful shots like this one. You sky is gorgeous.