torsdag 23 februari 2012

Lite Färg Skadar Aldrig


Längtar efter..........................
att gräva i rabatterna
jord under naglarna
skapa och plantera

6 kommentarer:

Marit Johansson sa...

Nej det skadar verkligen inte, snyggt!

Kerstins foto sa...

Åh, jag längtar jag med. Det är då man fyller förrådet med bilder och njuter hämningslöst under vintern. :)
Härliga bilder och ljuvliga färger.
Ha en fin dag.

Lena o Tommy sa...

Helt perfekt med lite färg. Vackra blommor!

Erik Semlan sa...

Kan hålla med dig, det skadar verkligen inte. :-)
Vilka underbara bilder.
Visst längtar man.
Idag kändes det lite vår i luften, på dagen.

Kerstins foto sa...

Hej igen!
Ja det är himla trist med bildstölder och den här kvinnan är tämligen obrydd. Hon har knappast tagit bort bilden själv, det är nog portalen som gjort det för jag anmälde henne igår kväll.
Jag upptäckte henne av en händelse när jag var inne hos bloggen Peters bildmagi. Nån lämnade en kommentar hos honom om att han fått en bild stulen och lämnade adressen till den bloggen. Så jag gick in och kollade och när jag gått igenom en mängd bilder hittade jag två av mina. Har lämnat mängder med kommentarer hos henne om att ta bort dom men det enda hon tar bort är mina kommentarer. Så när jag igår upptäckte att hon snott ännu en bild lämnade jag en kommentar men då fick jag se att hon satt på kommentarsgranskning så min kommentar kom givetvis aldrig upp. Då anmälde jag henne till bloggportalen och i morse hade de tagit bort bilden. Jag har haft koll på henne ända sen jag första ggn upptäckte att hon stjäl bilder och det kommer jag fortsätta med.
Hoppas att du slipper drabbas av det.
Kram

anemonen sa...

Hm samma längtan har jag. Den här vintern har varit den värsta jag varit med om. Jag har inte gillat det grå och disiga vädret, men nu har det vänt och jag kan idag känna de ljumma västliga vindarna som sveper över nejden. Ha en fin dag med mycket färg.