måndag 21 januari 2013

Saknade Denna Vackra Vy Under Dagens Fyspass


Årets första besök hos min träningscoach var lite pirrig faktiskt. Efter flera veckors uppehåll och mumsande på en diet som inte helt motsvarar den jag borde äta, vad skulle mina mätvärden visa? Tro det eller ej men jag har GÅTT NER under tre veckor i USA!!!!!! Beror förstås på att vi är en aktiv familj som istället för att ligga och steka oss i solen och bli rynkiga njuter av sol och bad i i lagom doser i kombination med olika aktiviteter. Jag har dessutom försökt hålla disciplinen att powerwalka utmed de vackra stränderna som Hawaii erbjuder (liiiite annan feeling än den som träningslokalen här hemma erbjuder, ha, ha). Sen kan man säga vad man vill om det amerikanska matutbudet, men de har under de senaste åren blivit oerhört mycket bättre på att erbjuda goda sallader och low carb mat så det fanns absolut många bra alternativ att välja på för mig som tänker lite extra på vad jag stoppar i näbben. Värdena var stråååålande idag och min gulliga coach jublade (tror hon blir gladare än mig varje gång faktiskt ;-)!!! Fettet lågt och muskelmassan fortfarande på önskad nivå. Japp, det var en bra start på denna måndag som tyvärr är lite grå, men temperaturen är bara -5 grader och blåsten är minimal så det blir en fin rofylld dag i längdspåret för reflektion och tankar.................och kaloriförbränning.

3 kommentarer:

mamsen sa...

Det är bara att gratulera,
det är som jag alltid sagt,
du är en kalas PINGLA.

Det är en underbar bild du bjuder på.
P & K
Mamsen

annelie esseus sa...

Vad härligt! Tänk att ha gått ner efter en semester! Mig har det bara hänt en gång och det var när vi var i Thailand, bara hälsosam mat.
Jag hoppas klart att samma sak händer igen, vi åker dit i mars.Och den här gången tänker jag faktiskt träna lite också, ;)
Jag vet inte direkt om jag är en Loccitainegirl, jag blir lite nyfiken på det där Rituals, får väl besöka Sture!
Ha det gott Marie! Kram!

Magnus sa...

Nu dyker jag upp igen och till vilken härlig bild att titta på en vintrig tid som är nu, om man ska gå ner i vikt är det alltså en resa till Hawaii som gäller, kanske något för producenterna i "Biggest looser" att tänka på, samtidigt som deltagarna ju också får en förhoppningsvis härlig solbränna att ta med hem tillsammans med tappade kilon ;)..Grattis till dina som du säger strålande värden.

Ha en bra fredag!