lördag 22 januari 2011

Amerikansk Afton


I kväll är gästerna inbjudna på amerikanskt hos la famiglia Höglund. Barbeque (japp, vi trotsar vinterkylan och grillar ute i trädgården, men jag tror vi sitter inne och äter ;-), goda feta såser, ranch potatis och eventuellt majskolvar. Kaliforniskt vin att skölja struparna med och till efterrätt blir det kladdig brownie med grädde. Underhållningen kommer bestå i bildvisning på vår 50" tv för att ge den rätta feelingen i bilderna. Räknar med en låååååååååååååååång kväll då det är många spännande, roliga och fascinerande foton bland de ca 2800 jag tog på vår resa. No, no kommer inte visa allihop, vill ju inte att gästerna somnar i soffan ;-). Vi har valt ut bilder till ett bildspel innehållande "bara" ca 1000 foton.

5 kommentarer:

Patrick Lucas sa...

Good Work
Wonderful idea / Kisses

Annelie sa...

Ååååååh vad avundsjuk jag blir!
Fast vi kanske också ska grilla ikväll faktiskt! Sonen är sugen och vi ska dit vid sjutiden......
Och Marie, jag ÄLSKAR din kommentar på "funderingar".
Och kan bara hålla med, inte ens 50år i kloster...

Rigmor sa...

Vilken spännande kväll! God mat och trevligt sällskap kryddat med en massa fantastiska bilder, kan inte bli bättre! Det har hänt att vi släpat fram grillen även vintertid,, och det smakar nästan ännu bättre då, å man längtar nästan så man döööö efter sommaren då!
Ha en fortsatt bra kväll!
Kram

Cecilia Artista sa...

Ahh du är tuff du - grillparty i vinterkylan. Men den festen blev säkert kanon! Bildvisningen blev säkert pricken över i:t! De bilder jag hittills sett från New York-resan har ju varit toppen!

EG Wow sa...

This is such a neat shot! I don't know how you did it but I like it a lot!