måndag 17 januari 2011

Tror Ni Jag Har Nå´n Chans


I kväll ska jag följa med dottern på casting inför modeveckan som går av stapeln i Stockholm i februari. Om jag sträcker på mig riktigt mycket och drar in magen kanske nå´n designer faller som en fura och erbjuder mig jobb, ha, ha. Nopp, tror inte det va ;-). Men visst är jag snygg i mina Las Vegas brillor?

5 kommentarer:

Annelie sa...

Klart du har en bra chans! Så länge du inte har brillorna på! *skratt*
Jo jag gillar verkligen min nya kamera, större bildsensor, det i kombination med mitt ljuskänsliga 50 mm 1,8 objektiv gör mycket stor skillnad.
Längtar bara efter en ny session med en viss Marie......

Rantamor sa...

Chansen sitter nog i din själ tror jag , brillorna ...tja dom va ju uppseendeväckande så behåll dom.
Men du dottern ser ut att ha varit uppe alldeles för sent på nätterna, med så stora påsar under ögonen *skratt*
Härligt foto.

Rigmor sa...

Ursnygga brillor!! Nu håller jag tummarna för dotter´n, är det det hon vill ska hon satsa. Magkänslan gäller har jag lärt mig genom åren. Sen att hon får en nervös mor på köpet, det hör till...
Ha det gott och lycka till!!
Kram

REJEN sa...

hihi, flotte briller, med dem på har du helt klart en chance..;-D

Mikabella sa...

Vad spännande! Håller tummarna för henne (er). Det är ju det där med längd... Om fotograferna skulle foto insidan så hade du varit en supermodell!

Kramar på dig min vän!

åh du...Vad roligt och spännande med ditt jobb! En baby i magen är en gåva större än livet. Jag kan knapp förstå att det är ett litet pyre som växer i magen. Lycklig att jag inte behövde ta till din expertise, men det är fantastiskt att möjligheten finns..
Kram igen!