onsdag 26 januari 2011

Surfin USA


Pismo Beach just outside San Luis Obispo, California, is a paradise for surfers.
Sepia Scenes

5 kommentarer:

Viola sa...

Tenk å surfe på slike bølger da! Jeg ville nok ikke turt det, men fint å se på!

ALDRI og da mener jeg VIRKELIG ALDRI om jeg ville ha sittet i den "kranen" som svinger seg rundt høyt høyt oppe til fjells!!!! Kjenner jeg blir helt svett og kvalm bare jeg ser de som sitter der. Gjorde DU det??!!?? Eller tok du "bare" bildet!? Men jammen for en fantastisk og utrolig utsikt!!!! :O

Fin iskunst du har lenger ned her!

Og havet, kysten langs Stillehavet.. dit vil jeg også! Skjønner godt du ikke kan glemme den turen langs havet der! Jeg fikk et fin sten fra min farmor og farfar en gang da jeg var lita, en sten som de hadde plukket ved Stillehavet, og som de omgjorde til ent smykke. Meget vakkert, brun sten.... derfor blir Stillehavet så spesielt for også meg.. :)

Alcatraz, nydelige bilder. Som sagt, jeg har sett den filmen.. Flukten fra Alcatraz.. og det er nesten så jeg får gåsehud ved å se på enkelte bilder her.. var nok ikke bare bare å rømme fra det fengslet nei.. Trange og sikkert kalde rom.. Men for en utsikt på det siste bildet!

Jupp- nå tok jeg og kommenterte forskjellige bilder her under ett.
Takk for at du deler Mie! :)

Klem fra meg! :)

Ralph sa...

The sepia gives a glow to the foamy surf. The Pacific is cold, the surfer wearing a suit to keep wamm while he is at play. Yet the water has a warm glow about it - the sepia adds to the comfort. A wonderful view!

Birgitta - foto CHIP sa...

Vad härligt det ser ut - tänk om man kunde eller vågade ... får nog hålla mig till de varma källorna :)
kram

http://fotochip.blogspot.com/2011/01/sepia-scenes_26.html

AKO sa...

Härlig bild! Jag gillar diagonalen och rörelsen i bilden och du har fångat surfaren i en bra pose. Kanske att jag skulle ha haft lite mer blåton själv i stället för sepia, men vi är ju alla olika som tur är. :)

Lisa sa...

Vad härligt det ser ut!! Havet ser så mjukt ut i sepiafärgen... men aj aj så hårt när man ramlar i från lite högre höjder eller som här i fart.