måndag 28 mars 2011

Nå´n Sa Att Det Ska Vara Sju


Ja, bakslag på våren alltså. Om detta stämmer så har det här hos mig just nu varit det fjärde. Trodde inte mina glosögon i morse när jag tittade ut. SNÖ!!!!!!!!!! Ja, ja, inte i drivor, men dock ett täckande lager av puder på ett par centimeter. Solen strålar i alla fall och värmen hoppas jag under dagen ska smälta bort det "otäcka". Mina påskliljor åker in och ut för att inte frysa om fossingarna på nätterna. Idag får de nog hålla sig inne några timmar längre än vanligt. Kan riktigt se hur de längtar ut. Lökar och rötter är dock säkert glada när de nu får näring och extra väta. Positiv i tanken ska man ju vara och se det ljusa i allt som sker. Hur lätt det nu är när vårkänslorna återigen hamnade i gungning ;-)

Livet är som snö i solsken. Vad blir kvar? Har du hunnit uträtta något av värde?

5 kommentarer:

Annelie sa...

Ja fyyyyyyyyyyyy vad tråkigt det var med snön som kom! Tur att det finns annat att göra, som Fotografiska, eller gå på bio med barnbarnet!
Ikväll blir det popcorn i drivor och läskeblask för hela slanten!

Rigmor sa...

Du ser, dina blommor skulle också behöva pyjamas!! Nu har inte mina det ska väl erkännas, utan de åker också ut och in beroende på väderleken. Jag har fått stränga order att inte ställa dem alldeles innanför ytterdörren, mannen slog nämligen foten i krukan, när han skulle släppa ut en kärlekskrank kattdam vid 04 en morgon...till saken hör att jag planterade dom i en järngryta....behöver jag säga att jag också vaknade då...??
Ha det så gott, och vi får hoppas att det var det sista bakslaget med snö!!
Kram

mamsen sa...

Hoppas inte det skall vara sju
bakslag med snö.
Är det inte på midsommarafton
som det ska vara sju, men inte
snöbakslag,då gäller det blommor
under huvudkudden,och drömma om
honom el. henne med stort H.
Det var i alla fall en vårlig
bild.
PS har hittat tussisar idag DS
Kram

Monica sa...

Kära Mie, härliga gula vackra påskliljor.....som åker ut och in..*fniss*....inte bli kalla om fossingarna....sätt på dem tofflor...
Hoppas att allt är väl med dig och de dina! Var rädd om dig!
Kram från mig som är positiv i tanken.

Kerstin sa...

Åh, så det har snöat hos er också. Här med, är hyfsat trött på snön nu. Minusgrader eller noll varje dag, så snön försvinner väldigt långsamt. Hoppas på att få se mina påskliljor blomma i rabatten, men det är ett tag kvar dit. Njuter av dina så länge. :)