onsdag 30 mars 2011

Wrap Your Hands Around Me

                      Som jag ser det kan du inte hävda att du sett något förrän du har fotograferat det (Émile Zola 1840-1902)

Gilla Foto........................attans ett så bra tema Birgitta!!! För mig har mitt intresse för fotografering blivit terapi. All stress, alla jobbiga tankar och orosmoment försvinner. När jag tar min guldklimp i mina händer och vi tillsammans skapar konst mår jag så bra. Jag lever ända ut i tåspetsarna. Att dessutom komma ut i friska luften, träffa andra "nördar" och finna nya spännande miljöer är en extra knorr som fotograferingen ger.

All ära till min älskade "lilla" F. Det var hon som väckte fotointresset hos mig. Det var denna unga dam som fick sin mamma att våga krypa ner på alla fyra i gräset för att skapa spännande bilder. Hon är min stora inspirationskälla och min absolut bästa kritiker. Hjärta dig goding! Onsdagstema

5 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Ja man blir "ett" med sin kamera! Förstår din känsla helt.

BP sa...

Nu älskar vi det här temat "for different reasons". Du är ju en "riktig" fotograf och bilden du har lagt upp är underbar!!!
Men fotointresset har vi gemensamt. Hur kul som helst att se det andra kanske missar, spetsar till det med kreativ fantasi... ja du - om någon - vet nog:-)))

Kerstin sa...

Ja, precis så där känns det. Du har beskrivit det fint och bilden blir pricken över i när det gäller att beskriva kärleken till foto. En helt ny värld öppnade sig när man blev med kamera. Tänk så mycket som ligger outforskat. Resan går vidare. :)
Ha det gott.

Lisa sa...

Livet har blivit bra mycket mer spännande sen man blev en "foto-nörd" :)

Birgitta - foto CHIP sa...

Mmm så gott det är för själen!
Du har utvecklats med strmsteg Mie och din FOTO-glädje känns i alla dina bilder.