lördag 4 december 2010

Hur Mycket Snö Har Ni


Maaaaaassssooooor med snö. Och mer kommer det. Utanför vräker det ner just nu. Det är vackert, stora flingor som singlar ner och lägger sig på de redan stora högarna. Lagom kyla också. Bara -8 grader.
WTFDC

12 kommentarer:

Bruno Beige sa...

Alldeles för mycket enligt min mening!

Rigmor sa...

Samma här, alldeles för mycket snö...eller det behöver inte bli mer, om man säger så...Idag är det "bara" -7.9 här, så det känns som rena rama värmeböljan.
Ska nog försöka ta mig ned till familjen i Odensbacken, har hört att det är pepparkaksbak på gång. Ska bli kul att se hur det går till med fyra barn...blir säkert mycket fisande under täcket i natt av all deg!!
Ha en skön lördag!!
Kram

Birgitta - foto CHIP sa...

Oj ja där är ni dränkta i snö. Här börjar det töa nu.
Jo PHOTO MANIA läggs upp under fredagen och är precis nystartat - hot spot för kreativa fotonördar. Fler länkar kan läggas in och bilderna ska vara manipulerade/bearbetade på valfritt sätt.
http://fotochip.blogspot.com/p/photo-mania.html
Häng med vetja!

Misswhatsit sa...

En underbar bild. Vackert är det, även man blir lite trött på allt snöande.
Ha en fin lördag!

Mamsen sa...

Vi har 50cm snö,slå det om ni kan.
Ja, det är inte så kul bara skotta,
skotta.
Den som tycker det är mest pest är
katten Elsa, hon fryser om tassarna,det finns inga skor eller stövlar till henne,så det är att stanna inne ganska mycket.
Hon älskar att vara ute och jaga och busa,men det kommer bättre tider har SMHI lovat. Mjaaaaa

Camilla (Rantis) sa...

oj vad snö!!!!
Men en vacker bild....
här i Hälsingland har vi inte så mycket, de e mest kallt här, nu har jag -20 igen....tur att elektrikerna var här i dag å fixa mina uppbrunna kablar så jag får värme i natt...
För huj att kliva upp i ett 13 gradigt kallt hus...

Ha en skön lördag!

Yvonnes bärbara blogg sa...

Det kan ju räcka med snö nu tycker jag. Fast det är ju vackert och blir så mycket ljusare. Härligt med den blå himlen och gnistrande snön på din bild!

Hero sa...

Härligt mycket har vi! Alldeles för mycket, tycker många här nere. men jag tycker det är underbart. Hoppas det håller i sig länge:)

Ingela sa...

Jag gillar snö, är nog ganska ensam om det. Just nu har vi så det räcker, det är tillräckligt ljust utomhus för oss som bor utan grannar. Fortsatt go helg kram

Carola sa...

Mysigt med så mycket snö. Det är lätt att längta till snö när man inte har någon! :)

Pysselfarmor sa...

Det är både mysigt och vackert med snö. Har gärna det för det blir så ljust i stället för det gråa-blaskiga-muddiga-slask-blask som oftast det är här i Stockholm.

Big mama sa...

Det är ju underbart med så mycket snö! Bra temperatur också, här har det näsatn börjat töa igen. :(