torsdag 16 december 2010

Tomten Levererar


På senhösten fick jag det roliga och utmanande uppdraget att fotografera en underbar vacker kvinna tillsammans med hennes ljuvliga prins Gustav. Nu är det jul och Tomten kommer leverera. Här är ett smakprov ur albumet som kommer överlämnas i dagarna.

Att med en bild förmedla känslor är en konst. Jag tränar ständigt och misslyckas mer än lyckas, men som den vise säger........................övning ger färdighet ;-)

8 kommentarer:

Rantamor sa...

Jag tycker då inte att det är tomten som levererar mest på din blogg, utan det är nog du som ideligen levererar så vackra foton.
Dom är oftast så ljusa och stillsamma, det kännetecknar dig....tycker jag en virrig Rantamor uppe i nollhalvan av Sverige...
Idag skulle vi få ett herrans oväder, men det bara dalar ned lite försiktiga snöflingor, iget värre alltså, men det bygger väl på under dagen.
Nej nu måste jag sätta igång med något som syns här hemma, bloggandet tillför inte mycket till min CV.

Ha en finfin dag.

Rantamor sa...

Nollhalvan..hahaha det ska ju stå norrhalvan, så det kan bli...

Rigmor sa...

Ljuv bild!! Vacker!! Å svart/vit...!! Föräldrarna kommer att bli helnöjda, och en vacker dag kommer även prinsen uppskatta bilderna. Tänk så mycket som hänt inom foto de senaste åren, ingen skulle ha kommit på tanken när mina barn var små att ta annat än vanliga stela porträttbilder! Ungarna var uppklädda till tänderna, inte ett strå låg fel på huvudet, eller jo på min son gjorde det nog det, han satt ALDRIG still nämligen...men inte var det naturliga bilder inte!!
Ha en fortsatt bra dag i snöovädret, sitter och väntar på plogbilen så jag ska kunna ta mig en kopp kaffe hos familjen i Odensbacken!
Kram

anemonen sa...

Det blir garanterat uppskattat. LJuvligt ser det ut. Ha en fin semester over there.

Marie-Louise sa...

Underbar bild på mor och son. Känslan levereras med råge. =) Vackert! Ha det bra i soffan med "pälsmössan" vännen. kram

Nattsyrran sa...

Ojojoj. Måste vara underbart att få såna bilder. Fantastiskt vackra=) Kram

Mamsen sa...

Vilka fina bilder,minnen väcks till liv.Usch vad åren rinner i väg.Det gör även tåren.
Kommer du ihåg när vi sa som Emil i
Lönneberga, Du och jag........

Stor kram

Kerstin sa...

Underbart, vilken känsla du förmedlar.
Den som får det albumet lär bli nöjd. :)
Ha det gott.