onsdag 15 december 2010

Vissa Dagar Är Vackrare Än Andra


Idag är en så´n dag. Då det är vackert både i mitt sinne och i min omgivning. Jag känner mig mycket bättre och orken börjar sakteliga återvända. På förmiddagen packade jag fotoväskan med tele- och makroobjektiv, trotsade kylan och begav mig på fotosafari ut i det vackra vinterlandskapet. Målet var att fånga lite vintriga makrobilder så stativet fick också hänga med. Tänk att ett stativ kan bli så vackert på bild! Tack Mamsen för att du fick ut mig och som du säger.............sängen suuuuuuger ;-).

5 kommentarer:

Camilla (Rantis) sa...

mmmm....sån underbar dag!!!
Jag gillar inte kyla, så jag å Nikon har hållt oss inne idag med...
-22!!!
Nä, skönare att krypa ihop framför brasan...
men lite avis är jag på dina fina vinter foton!
=)

Fanny Jäderfeldt sa...

sv: Tack så mycket =) Hihi ja, magen gillar jag, den första gravidfotograferingen jag gjort så det var kul att jag fick lite bra bilder =)

Rigmor sa...

Va skönt att du är på G igen, men ta det försiktigt...nu lät jag som en riktig morsa *skrattar*, men man ska vara rädd om sig!! Tjusig bild blev det, och nu vet jag vart solen var idag...Här var det gråare än grått, och i morgon hotar de med oväder så det är bara att gilla läget.
Ha en fortsatt bra kväll och ta väl hand om dig!!
kram

Hero sa...

Vilken härlig vinterbild! Och vilken härlig dag ni har haft! Förstår att du ville ut en stund. hoppas du känner dig riktigt, riktigt pigg snart. kram

Nattsyrran sa...

Visst är det fantastiskt när man väl har tagit sig ut och kan dokumentera det vackra. SÅ nöjd du måste varit efteråt!! Härligt!! Kram