fredag 17 december 2010

Life Has ReturnedAt last I´m free from my persistent cold. Like magic my lust for life is back. No more runny nose, sore throat, cough and headache. The other day I finally had the strength to go out and enjoy the lovely sunny winter world. It felt so great. I´m back full of energy. Feeling invincible. Scenic Sunday

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att du börjar bli frisk,det är inte roligt att resa när man är dålig.
Jag är in här på din blogg ganska ofta (fast jag är vääääärdelös på att kommentera) och dina bilder blir bara bättre och bättre. Du har verkligen utvecklats som fotograf under de år jag har följt dig och med tiden har du blivit en förebild och idol med dina foton.
Fortsätt inspirera mig :)

Ha en trevlig och underbar resa i landet over there.
God jul och kramar från Maria L.

Rigmor sa...

Skönt, förstår att du är på banan igen. Sen när jag sitter här på morgonkvisten med mitt kaffe och tittar runt bland alla bloggar så slår det mej mer och mer, var vi de enda som INTE hade sol igår??!! Då blir jag lite orolig, var det för att jag varit elak nu inför julen, eller är det så att "någon" klämde till mej lite extra utifall att jag skulle tänkas bli det?? Tur att man fick dina fantastiska bilder att njuta av!
Ha en bra fredag, här står det städning på schemat, av vinden. Sonen med sambo dyker upp frampå kvällskvisten så nu är det deras tur att bo på vinden!!
Kram

Rantamor sa...

Otroliga vackra foton.
Det med stråna mot solen är fantastisk.
Du måste ha en magisk kamera...

Carver sa...

These are wonderful shots. Winter has a beauty all its own.

Mona sa...

Så skönt att din envisa förkylning gett med sig. När man varit sjuk tycker jag att man uppskattar den underbara naturen ännu mer. Mycket vackra vinterbilder!

Sara Chapman in Seattle, USA sa...

Congratulations on being done with your cold. Glad you had sunny weather to greet the new you! Gorgeous photos, as always.

eileeninmd sa...

Gorgeous photos and the sunlight is just beautiful in your photos.

Lily Riani sa...

am in awe with your photos, LOVE the way you play with the sunlight. gosh! i ogled at it for so long.