måndag 25 april 2011

Lat Dag


Äntligen är helgarbetet slut och jag har tre ljuvliga dagar ledigt. Dagar som ska fyllas av egenvård som besök hos frissan för klipp och sling och besök på salongen som piffar upp både fejset och fossingarna. Lyxiga dagar alltså!

Dock är dagen idag den allra lyxigaste då jag och "lilla" F ska mysa och umgås hela dagen. Då maken är på hemväg från landet efter projektbyggen under påskhelgen (han kan ju aaaaaldrig sitta still han, min darling) ska vi tjejer passa på att ha en dag ihop med kultur, stadsmys och sollapande.

Välbehövlig lat dag för oss båda. Jag har som sagt tillbringat dagarna i påsk på "bebisfabriken" och "lilla" F har haft fullt upp med två plåtningar för modelljobb och sedan konfirmationsträffar. Såååååååååååå idag grabbar vi varandra i händerna och tar med oss Nikon till en dag på Kungliga Djurgården.

4 kommentarer:

Bastasjö Förskola sa...

Hoppas ni får en härlig dag, det låter som om förutsättningarna finns:) Jag har haft alla mina tre barn här hela helgen och det gör mig så glad och jag känner mig verkligen rik i hjärtat. kram

Hero sa...

Oups, använde fel inloggning i kommentaren. Bastasjö är min min arbetsblogg. kram igen/Maria

mamsen sa...

Denna lata dag skall ni bara
njjjuuuttta av,som ni båda har
kämpat under påsken.

Kram om halsen
Puss i pannan

Kerstin sa...

Låter helt underbart. Hoppas på att få se bildresultatet. :)
Ha en riktigt fin vecka.