torsdag 3 juni 2010

Kolibri

I kväll är det då dax för andra tillfället på min fotokurs. Ska bli skojsigt till tusen. Tror vi ska gå igenom bla vitbalans. Vi fick ju som sagt hemuppgifter förra gången och en av dem var att leka med slutartiden för att se olika effekter. Här gestaltar maken den vingprydda osynliga mannen ;-). Att mixtra med kamerans slutartid kan ge väldigt spännande resultat. Give it a try, vet ja! De mest udda, häftiga och roliga effekter kan uppstå.

6 kommentarer:

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Det ble et stilig bilde :) Mye spennende man kan bruke kamera til,gjelder bare å få utforsket det,lykke til på dagens kurs. :)

Photo By Manka sa...

Det är just det som är roligt..att testa sig fram, och det är en himla tur att man kan göra det med en digitalkamera..sen gäller det att komma ihåg hur man nu gjorde det där som blev bra ;).

Ha en bra dag.

/Magnus

Monica sa...

Lycka till på kursen, jag kan förstå att detta med fotografering är mycket intressant. Tänk vad man kan göra med en kamera...säger jag som inte fotar. Men en sak har jag lärt mig under min bloggtid: att fotografera är en STOR KONST. Jag är så imponerad av alla vackra bilder jag bjudits på.....njutning för själen att bara sitta & titta på ett på ett vackert fotografi. Tack snälla för att du "finns" och kan bjuda mig på sååå många njutningsfulla stunder. Lyfter på hatten!
Nu ska du ha det bra och vara rädd om dig.
Kramar om (ärligt)

Annelie sa...

Häftigt! Jag har redan börjat exprimentera lite med slutar tider, tex ändrar jag hellre slutartiden än att ändra på isotaletnär jag tar mina macro. Rätt eller fel? Har ingen aning, tycker bara det blir bättre......

Marie-Louise sa...

Jag övar alldeles för lite på inställningarna. Men jag håller med om att det kan bli väldigt roliga effekter. Kram på dig, vännen och hoppas du får det skönt över ledigheten.

Viola sa...

Haha! Så stilig!! :))