onsdag 30 september 2009

Ryyyyyysligt Bra Bok

När den kraftfulla storm som kallas fåken drar in över Öland gör man bäst i att hålla sig hemma för fåken som kommer med is, snö och dimma drar med sig allt i sin väg..........................................

Det är vinter på norra Öland och familjen Westin har nyligen flyttat dit från Stockholm, till en stor gammal ödegård som de tänker renovera. Snart får de höra en del ruskiga sägner om stället. Sådant som naturligtvis bara är skrock och vidskepelse. Eller? Det dröjer inte länge innan svårförklarliga saker börjar hända.
Nattfåk av Johan Theorin är en stark och oförglömlig läsupplevelse. Läsaren bjuds på en blandning av kriminalroman, spökhistoria och familjedrama med originella karaktärer, fängslande miljöer och en lika sorglig som spännande intrig. En väldigt spännande bok. Man kan inte sluta läsa när man väl börjat. Rekommenderas!!!!!

4 kommentarer:

Ingela´s blogg sa...

Å jag vet den är otroligt bra. Vi var till Öland nu i helgen och besökte just norra delen där den utspelar sig. Kram ingela

christina sa...

Den boken är bra, den har jag läst för ett tag sedan!

Hero sa...

jag tycker ockå den var jättebra spännade. Nu läser jag Läckbergs nya "Fyrvaktaren". vill inte sluta läsa...men till jobbet måste man ju:)

Viola sa...

Den hørtes virkelig spennende ut og er nok en bok jeg kunne elsket å lese.... :) Holder selv på med (holder på med? ..lagt fra meg..)en bok "Dinas bok" av Herbjørg Wassmo. Begynte så ivrig, men så ble den liggende.. Det er liksom typisk meg :/ :)