torsdag 11 mars 2010

Bildverkstan: Variationer

Mitt bildredigeringsprogram är photoshop cs3. Jag har valt en filterfunktion som heter djup för att variera originalbilden. Allra först justerade jag intensitet och kontrast för att få en ljusare bild med klarare färger. Sedan beskar jag bilden en aning. Till sist valde jag filter-stilisera-djup med typ block i storlek 30 pixlar med ett slumpmässigt djup på 60. Slutligen lades copyright signaturen in. Bildverkstan.

8 kommentarer:

Viola sa...

Spennende effekter! Stilig! :)

mimmi sa...

aha .. där fick jag lära mig något nytt :) jag har också gjort om min i CS3 men har inte testat din variant ..det såg väldigt häftigt ut ju :)

Shannara sa...

Cool effekt. Någon dag ska jag lära mej Photoshop jag med... Men det hinns inte med alla ungar, jag tycker det är skit att jobba så i flera olika lager.

Monkan sa...

Men vad häftigt. Jag som trodde jag testat vartenda filter men det här missade jag. Det är åtgärdat nu, jag testade genast :-) Kul!

Kerstin sa...

Fantastiskt raffig effekt!

Maria sa...

Det blev en spännande bild. Häftigt!!
Ha en fin lördag!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Superläckert, jag har PS CS3 i min andra dator och den har jag inte använt på länge. Mina både datorer slåss om den stora skärmen =) och då blir det elements som gäller just nu.

Det filtret kanske finns där också ska testa för jag gillade det verkligen.

NatureFootstep sa...

det där gollar jag . Tror inte jag sett den där effekten i något program hos mig. :)