torsdag 13 maj 2010

Elias

Är han inte bedårande. 5 månader och redan så vacker. Tydligen ska han bli ännu mörkare i ansiktet och ögonen ska bli ännu mer intensivt blå (hur detta nu är möjligt). Wow vilken heartbreaker säger jag bara. Elias är ny medlem hos våra älskade väner familjen T. Sist vi sågs var jag vääääldigt asocial, ha, ha. Om jag inte låg och kröp på golvet och lekte tillsammans med Elias så smög jag runt med Nikon och fotade. Var dock förlåten av de övriga middagsgästerna då de vet hur djur och foto tokig jag är. Idag är det riktigt rött i almanackan. Myyyysigt. För då är la famiglia samlade och har lite tid att umgås. Först blir det några timmars arbetsläger. Japp, båten ska tvättas och putsas för att sjösättas. Sedan blir det slapp i solstolen med en god bok. Önskar alla mina goa fina trogna (ja, för just nu är jag allt lite dålig på kommentarer, men orken saknas) vänner en underbar helg. Kram från hjärteroten.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken liten goding med så vackra blå ögon, förstår varför du kryper omkring på golvet!! :)

Ingela´s blogg sa...

Ha ha där ser man, så är det med mig också, finns det en katt där vi besöker så har jag den i knät.

Marie-Louise sa...

jag håller med dig, vännen, vilken underbart fin katt. Såååå vackra ögon. Det låter som ni får en härlig familjedag med både pyssel med båten och umgänge. Jag och dottern umgås idag, vi ska äta något gott, men vet inte vad ännu. Jag ligger också lite lågt med bloggen just nu, men det får väl vara så. kramar i massor till dig frånm mig

Monica sa...

Önskar dig en riktigt skön Helg med familjen. Vem skulle inte krypa på golvet för de blåa ögonen*ler* Själv åker vi till Köpenhamn och förlustar oss.
Kram & var rädd om Dig!

Nattsyrran sa...

Riktigt vacker kisse. Är det en Birma? Min syster hade för många år sedan en Birmahona som hon avlade på och ställde ut ända tills kärleken kom och som visade sig vara allergisk... Så nu är det missefritt hemma hos dom=)
Kram

Rune (Bildebloggen) sa...

Så pen hElias var, utrolig flotte farger og tegninger. Lykke til med båten og god helg til deg også :)

Anonym sa...

Riktigt fin katt! Man saknar sin kisse hemma i sverige som ser identiskt ut :)

Photo By Manka sa...

Sicket foto, pricken över iet..(eller ska man säga nosen?) är dom härligt blå ögonen, villket framträder suveränt i din bild.

/Magnus

Gunilla sa...

Wow, så vacker katt!

Viola sa...

Forstår deg godt, at du bla asosial, med en slik sjarmør til stede! Nydelig katt! :)