onsdag 5 maj 2010

Doft Och Smak Av Försommar

Budapest var fantastiskt. En mycket bra och inspirerande konferens blandat med skön och avkopplande ledighet. Att vi skulle möta en natur i juni skrud hade vi inte väntat oss. Underbar skir grönska och syrener, brudspirea, liljekonvaljer och kastanjer i full blom. Gissa om det doftade underbart. Blå himmel, sol och +24/26 grader gjorde inte dagarna sämre. Kvällarna ska vi inte tala om..............att kunna sitta ute och äta utan att känna sig småfrusen. Wow, det har jag längtat efter hela långa vintern. En behövlig resa med nedvarvning. Känner mig "på hugget" igen och full av energi. Här hemma har naturen tagit ett jätte kliv under min frånvaro. Tulpanerna har vuxit minst 20 cm och knopparna är snart sprickfärdiga. Björkarna är gröna och gräset likaså. Nu börjar den underbara utesäsongen och jag vill och behöver tillbringa mer tid i trädgården här hemma och på landet. Kommer därför "ligga lågt" med mitt deltagande i olika foto utmaningar. Visst, några hänger jag kvar i tills semestern, men som sagt det blir mer sparsamt ett tag framöver.

7 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Vad skönt det låter!
:)

Photo By Manka sa...

Budapest ser verkligen fint ut, dit skulle jag också vilja åka..men jag skulle vilja åka till många ställen iof ;)..jättefina bilder.

Ha en fortsatt fin kväll.

/Magnus

Pumita sa...

Härliga bilder från Budapest! Det var ju rena sommarvärmen därnere. Jag hoppas att jag kommer dit nån gång.

Marie-Louise sa...

Vad underbar skönt och vackert det ser ut. Så välbehövligt det måste ha varit för dig. kramar om dig.
Jag har en katt på besök hos mig i några dagar. En liten söt svart hona, jättegullig.

Ingela´s blogg sa...

å så härligt det låter, jag har också varit i Budapest och det var underbart, förra hösten och det var som en sensommar mmmm välkommen hem kram

Annelie sa...

Det låter som om du haft det riktigt riktigt skönt! Härligt, hoppas du återfått lite krafter, och snart har vi det vackra varma vädret här!
Kram vännen!

Viola sa...

Men kjære deg, har du vært ute på tur! Så vakker en by, dit kan også jeg tenke meg å reise faktisk! Min samboer også. Se på de vakre tårnene/spirene da! WoW!! :) Nydelig blå himmel! Og sommervarme! Det var jo som å komme rett til sommeren, kan jeg tenke meg! Ja her grønnes det dag for dag, så du så nok kontrasten da du var borte bare noen dager..!
Ha en flott vårdag med vårklem fra Oslovennen! :)