tisdag 25 maj 2010

Darr På Manschetten

Jag har blivit tillfrågad om jag vill vara fotograf på ett bröllop nästa vår. Vilken ära! Samtidigt riktigt läbbigt. Höga krav och perfektionism är drag hos mig som lätt kan ta överhanden. Bästa motmedicinen är då noggrann planering och förberedelse i god tid. Har ju tiden för mig ;-). Är det någon som har tips och idéer på litteratur kring just bröllops fotografering? Eller har du själv engagerats som fotograf och har erfarenheter?

4 kommentarer:

Annelie sa...

Men snälla du!Inte behöver du oroa dig, det där fixar du lätt som en plätt! Du är ju superduktig!
Men visst förstår jag dig, jag har själv fått en förfrågan om jag vill fota ett par tvillingar, de fyller snart ett år, jag tycker det ska bli jättekul! Men fixar jag det, och ska jag ta betalt....?Hur mycket i så fall.....Det är en fd jobbarkompis, hur gör du?

Annelie sa...

Du får gärna svar på min mail om du vill...
esseus@hotmail.com

Nollan sa...

Så kul! Visst är det en ära att få en sådan förfrågan men ack så pirrigt också. Jag fotade en av mina bästa vänners bröllop förra året och var jättenervös innan. Men det var något av det roligaste jag gjort i fotoväg! Och du kommer att fixa uppdraget galant, från vad jag sett av dina bilder. Lycka till!

Marie-Louise sa...

Vad roligt med bröllopsfotografering, jag ska fota på ett bröllop på lördag, men jag är inte bröllopsfotograf, jag fotar också, jag tänker göra en bok till dem i gåva. Men du kommer vara lysande som bröllopsfotograf. Kram min kära vän, bilden till detta inlägg är så vacker och gav mig idéer inför lördagen.