fredag 15 oktober 2010

Reseupplevelser


Jag älskar USA. För två år sedan var jag och la famiglia i Orlando och besökte bl a Kennedy Space Center. Gisses vilken upplevelse det var. Informativ och väldigt spännande. Hela dagen var vi där med ett fullspäckat program. I vinter bär det så äntligen av till USA igen. Äpplet och västkusten ska utforskas den här gången. Läääääängtar :-). Tema Fredag

10 kommentarer:

Anni sa...

Oj ja, så många platser det finns kvar att se och så mycket det finns kvar att lära! Förstår att det där var en upplevelse utöver det vanliga!

Ingrid sa...

Det måste verkligen varit en upplevelse - jag är lite avundsjuk på dig, som planerar ännu en resa till det stora landet i väster!

Maria G sa...

Vad spännande och vilken upplevelse detta besök måste ha varit.
Hoppas nästa vistelse i det stora landet blir lika spännande och bra :)
Ha en riktigt bra dag!

Rantamor sa...

Ja d kan jag förstå att du längtar efter en sån resa. Men det är ju alltid så nyttigt att få längta till något. Hoppas att din resa blir kanon.

Ha en finfin helg.

Erik "Semlan" sa...

Hi, hi, en viss skillnad på reseupplevelse! :-) Tack för din kommentar. Gillar ditt svartvita foto, får mig att tänka på månlandningen på 60-talet. Kan tänka mig att det var spännande där i Kennedy Space Center. Roligt att du ska till New York i vinter och västkusten lär ju vara varm och skön. Ha en trevlig helg Marie.

Anneli - A'la Foto sa...

Snygg bild med snyggt brus!

Ha en skön helg!

Beppan sa...

En del av världen jag inte besökt ännu! Tur att det finns ngt kvar att upptäcka...
Härligt fotat!!!

Jah Hollis sa...

Jag har själv varit i USA men inser ju att det är ett fascinerande land på en fascinerande kontinent.
Ja, visst är det en snygg design jag valt till bloggen. :-)

Jah Hollis sa...

Jag har själv a-l-d-r-i-g varit i USA, ska det vara. Så fel det kan bli så här tidigt på morgonen. :-P

Pumita sa...

Vilken läcker bild! Och underbart att få smida nya reseplaner... men jag hoppas att du inte försöker ta dig ut i rymden. Vill ju ha tillbaks min bloggkompis "safe and sound". =)