lördag 27 juni 2009

Loppis

Förmiddagen ägnades åt att fara runt på olika loppisar. Det är nå´t jag och "lilla" F bara älskar och kompisen J tyckte också att det var spännande. Här i Fryksdalen finns det så mång olika ställen att besöka och så väldigt mycket fint att fynda. Nå´t annat som också är kul med loppis är alla människor man träffar. På många ställen finns det fika och varmkorv vilket gör att fyndletarna pausar i jakten på "guldgripen". Då sitter man där och småpratar och får tips om ställen värda att besöka. Spännande är det ju alltid att träffa nya människor och många av dem är äldre och har intressanta historier från häromkring att berätta. Jag "fyndade" sju saker idag. En vacker kanna dekorerad med en ros, som jag ska ha i gäststugan som blomkruka, en liten gräddkanna i blåvitt som ska pryda hyllan i köket (jag toksamlar på blåvita prylar till storstugan) och fem formar/uppläggningsfat. Allt för den billiga penningen 40 kronor!!!! Lilla "F" hittade en liten glasskål i lila som hon ska ha till sina suddisar där hemma.
Dagens temp: +26.
Dagens väder: sol, inte ett moln men lite vind.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å vilka fina saker du fyndat. Ni verkar ha en skön semester vad härligt. Har ni hälsat på "Flippan" ännu? kram på dig Paula

Viola sa...

Flotte ting du fant der på loppemarkedet! Eldre mennesker er alltid interessante, når de forteller ting fra sine gamle dager.
Ha en fortsatt god dag! Klem :)

Ulrica sa...

Så härligt att få gå på loppis på "landet"... vi har sagt att vi ska besöka en och annan i år. Men har inte kommit så långt ännu. Gillar dina fynd:)