måndag 17 augusti 2009

May I Introduce To You

Ni som följer min blogg vet att vi i somras förlorade vår underbara fyrfotade vän, Pelle. Hans njurar la av till slut så vi hade inget annat val än att låta honom somna in. Han blev 14 år gammal varav vi fick 5 år tillsammans då Pelle var en omplaceringskatt. Att skaffa la famiglia en annan kisse var det ingen tvekan om. Inte heller att det även denna gång skulle vara en vuxen omplaceringskatt. Sedan onsdag förra veckan är han då äntligen här, Tuss. En cool 4-årig kastrat som är helt underbar. Kelig är bara förnamnet ;-). Han är testbo hos oss 1 månad och tanken är att vi under denna tid ska lära känna varandra, han ska lära känna närområdet eftersom han kommer vara utekatt och dessutom ska han lära sig konsten att ta sig in och ut genom en kattlucka. Sistnämnda går sådär kan jag säga. Med lite putt i baken så............, men trägen vinner. Luckträning varje dag och promenad i koppel det är min sysselsättning just nu. Ja, det är show för grannarna just nu ;-).

7 kommentarer:

Nadine sa...

Благодаря за посещението!
Thank you for visiting!

Ulrica sa...

Jag missade det här inlägget. Så söööt han är. Rent ljuvlig. Förstår att det är ljuvligt att ha en kisse i huset igen :)

Helena sa...

Grattis till den nya familjemedlemmen! Hoppas ni kommer att trivas ihop! :)

Cecilia Artista sa...

Så fint att du tar hand om en utplaceringskisse! Den här verkar ju vara riktigt gullig. Det är så tragiskt när ett djur går bort. Men fint om du kan ta hand om den här kissen och ge den ett bra liv!

Susanna sa...

Han är jättefin och ser härligt gosig ut :-)

Ingela´s blogg sa...

En sådan söt en. Det är så härligt med katter, vi har två stycken som får gå in och ut som de vill genom kattluckan.

Viola sa...

Hei! Jeg har ikke vært her i bloggeland på en hel uke nå. Akkurat nå er jeg på rundtur i bloggene for å kommentere X.. Skal snart gå til din X også..

Hvilken flott katt dere har fått! Det er godt dere tar katt fra omplasseringen, så dere kan hjelpe de stakkars skjebnene der.. Jeg og min samboer bruker ofte være på besøk hos omplasseringen for katter i Oslo. Lenge nå siden vi har vært der, så vi burde ta en tur snart....!
Vi må ha innekatt, da vi bor i blokk. Så det er sjelden man kan få voksne katter. Men Pusa vår får gå ut på turer med oss, i sele. Hun er vant til det :)

Nydelig farge på den! Gratulerer! Og lykke til! :)
Klem :)