måndag 3 augusti 2009

Nu Är Den Gjord

Första arbetsdagen efter lång ledighet är avklarad och med bravur faktiskt. Ja, på morgonen var det tungt att gå upp, göra sig i ordning och sedan fara iväg. Och allt med klockan tickandes i bakhuvudet. Hujedamej vad den första dagen efter semestern är jobbig. Väl på arbetet var det sedan super kul. Roligt att träffa kollegorna igen och höra om deras sommar. Den här veckan är min arbetsplats i uppstartningsfas så dagarna är faktiskt lugna och sköna och ganska korta. Helt enkelt en super bra mjukstart. Pep iväg redan vid 14 rycket för att åka och hälsa på den eventuellt blivande familjemedlemmen, han med fyra ben och svans. Ett mysigt och givande möte. Om ca en vecka kommer han hit och blir testbo. Under en månad ska han få möjlighet att säga sin mening om oss och vi om honom. Spännande. Förresten, hur tror du en blomster rabatt ser ut efter sex veckors avsaknad av pyssel och kärlek och gröna fingrar? Japp, hemsk! Det var bara att fara till trädgårdsmästaren och införskaffa lite nya plantor sedan hem och lägga sig på alla fyra i rabatterna och rensa, rensa och lite mera rensa ;-). Två timmars kvällsjobb som verkligen gav resultat. Så nu spirar det åter hos la famiglia H. Svettigt värre dock så vid 21 tiden drog jag iväg till sjön för ett kvällsdopp. Det var såååååå underbart svalkande och uppfriskande. Tänk vad fantastisk vår underbara sommar och natur är som bjussar så på sig själva. Det är gott att finnas till!!! Snart dags för kudden så, Natti Natti vänner.

5 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Vad härligt att höra om din första dag:)
Kram Lallis

Anna sa...

Den där bilden är underbar! Tycker du fått till det helt suveränt! Förstår att första jobbdagen är tuff, men snart är du inne i vardagens lunk igen. Ibland kan det vara riktigt skönt att återgå till fasta rutiner. Kvällsdopp är bara för härligt, men nu är det lite för kallt i vårt vattendrag. Nya växter är kul, hoppas det var värt timmarna böjd över jorden :-). Lägger till dig som länk, annars så missar jag kanske att komma ihåg att titta till dig emellanåt.

Anonym sa...

Oj här har jag missat att ni tänker bli hästägare ÄNTLIGEN hihi. Vem blir det Arthur kanske?? Trevlig första dag på jobbet det är ju roligt.. Ha en bra dag.. Paula

Bruno Beige sa...

Välkommen hem!

Helena sa...

Ja, första arbetsdagen efter semestern brukar det kännas lite motigt, men sedan går det av bara farten! :) Kram.