torsdag 20 augusti 2009

Sover Nu Med Två Män

Arbetet med att få Tuss hemtam utomhus fortsätter genom att vi dagligen promenerar runt med honom i närområdet. Han nosar och nosar, markerar och markerar och spanar in sina nya jaktmarker. I dag dök den upp från ingenstans, grannkatten. Oj vilket fräs och morr det blev på dem båda. Tuss blev skakis och satte av i galopp, till min glädje rakt in på vår tomt. Yes tänkte jag, ett tecken på att han vet var han bor. Lyckosamt så säg :-). Kattluckan börjar han också bemästra nu. Jag och "lilla" F har tragglat med honom hela veckan och som lockbete har vi använt räkor. Det visade sig vara väldigt lyckosamt för dessa små vattendjur är enligt herr kisse en riktig delikatess och inte ens en trång stängd lucka kan hindra honom från att komma åt dem. Inomhus fungerar det super bra. Han har hittat ett mysigt krypin, en skön sovplats och flera ställen för bra span och överblick. Nätterna tillbringas nu inte i ensamhet på undervåningen utan i sängen hos matte, nära nära, ja helst på ;-).

4 kommentarer:

Viola sa...

Hvilket vakkert sort-hvitt bilde, hvor de grønne øynene lyser opp!! Jeg har fått hørt at når man tar en katt fra omplasseringen skal den være innendørs en hel måned, før den slippes alene ute. For å bli vant med "hjemlige huslukter"..
Håper den blir venn med nabokatta da :) omsider..

Anonym sa...

Vilken fin kisse! Och så fint foto med de gröna ögonen mot det grå.
Förstår att ni har fullt upp med kattuppfostran nu :)

Ulrica sa...

Så skönt att det gå så bra. Inte alla kissar som har sådan tur här i livet. Du är värd din vikt i guld och säkert lite till. Kram.

Ingela´s blogg sa...

Så mysigt!