onsdag 16 december 2009

Adventskalendern 16:e

Årets hempysslade julkort är nu klara och stoppade på lådan. Många förundras över att jag fortfarande envisas med att skicka julkort. Att inte skicka via mail, sms eller mms verkar nördigt och gammaldags i dagens samhälle. Ok, jag låter er tycka att jag är stenålders. Julhälsning i form av hemgjorda kort sända via hederliga posten hör till min jul och jag kommer aldrig sluta. Så det så ;-). Själv bara äääälskar jag att få kreaktiva och fina hälsningar i lådan. Värmer alltid jätte mycket i vinterkylan. Önskar dig en bra dag och glöm inte att passa på att njuta av det underbara vinterlandskapet. Vi vet ju inte hur länge det stannar kvar. Och till sist be careful out there.

6 kommentarer:

Hedwig sa...

Du gör så mycket fint julpynt, hur hinner du ?

Anette sa...

Jag skickar faktiskt också julkort! Även om mängden har minskat drastiskt de senaste åren. Fast ju skickar jag lite extra fina kort till några få utvalda (mest äldre släktingar utan dator ;-)).
Ha det så fint i dag Marie! Kram Anette

anemonen sa...

Vackert foto. Ångrar att jag inte gick med i adventskalendern. Jo du har rätt här växer det både vitsippor och kabbeleka om våren.

Helena sa...

Håller med! Riktiga julkort ska det vara. :)

Johanna - Fotoblogg! sa...

Härlig detaljbild!
Jag tycker också om att få julkort på post. Då kan man sätta upp dem och njuta av dem längre. :)

Gunsside sa...

Kjempefint kort, helt enig det er hyggelig med kort i postkassen !!