söndag 18 januari 2009

Udda Vänskap


Hej och hå, ännu en fotokedja. Hos Mumarie´s FreakyFridayFoto är det Udda Vänskap som tema och jag hoppar på såklart. En av mina önskningar gick i uppfyllelse när jag fyllde "mogen ungdom", alltså 40 ;-). Att få simma och umgås med delfiner. Jag och Ariel blev vänner för livet denna dag.

14 kommentarer:

Sanna sa...

Åh, det är så härligt med Delfiner! Känns som gummi! Tänkte själv försöka med en liten fotokedja, men ränka inte med att jag kommer ihåg den! ;)

Kikan sa...

Åh vilken härlig upplevelse, det skulle jag oxå vilja göra, de verklar vara så fina djur. Jag hörde en berättelse om en person som blivit skeppsbruten och som, när han simmade i vattnet, blev omringad av delfiner. Det visade sig att de skyddade honom från hajar som var i närheten. Så de verkar vara väldigt kloka och intelligenta djur. Trevlig kväll. Kram Kikan

Rolle sa...

Det ser riktigt roligt ut. Undrar om dom är så kloka som man seger. En underbar bild. jag hoppas att din helg har varig bra också.

marie sa...

Åh! Vilken dröm att få träffa en delfin!
Jättekul att du deltar! Du är inlagd i länkarna nu ;)

Nathalie sa...

Jag skulle också så gärna vilja bada med delfiner!

TYRA Hallsénius Lindhe sa...

Vilken fin bild, så full av 'kärlek'.

Ha en bra måndag/ mvh Tyra

Jules sa...

Åh!
Vilken härlig upplevelse det måste ha varit.
De verkar så snälla och så kloka.
Ska skriva upp - simma med delfiner - på min göra i livet lista.

Unknown sa...

Vilken underbar dag du måste ha haft.

Kram Maria

prinsessfjarten sa...

vilken fin bild! =) jag säger som alla dom andra måste varit en riktig upplevelse! ;)

Pumita sa...

Vilken härlig bild! Jag vill också.

Pumita sa...

Såg förresten Erikas kommentar och kan inte låta bli att blanda mig i. Gabriel Garcia Marquez har skrivit en bok om det. Boken baseras alltså på en verklig händelse. Jag har läst den på spanska men vet inte vad den heter på svenska. Riktigt läskig var den iaf. Han visst att klockan var fem för då kom hajarna... usch!

elena cn sa...

Åh, den sötnosen skulle jag verkligen pussa på! Vilken dröm att få simma med delfiner!
När jag var i kolmården och såg delfinföreställningen fick jag nästan tårar i ögonen...varför hade jag inte kommit på det lite tidigare, att man kunde bli delfinskötare??

Ulrica sa...

En helt underbar bild som pasar alldeles utmärkt i s/v. Simma med delfiner - vem vill inte det.

Marie sa...

TACK ALLIHOP FÖR DE FINA KOMMENTARERNA! Eftersom så många verkar ha detta med delfiner på önskelistan tänkte jag ge er denna info: På Kolmården har de "Närkontakt med delfiner". Det tycker jag ni alla ska önska er av nära och kära, en upplevelse över det vanliga som ni bär med er resten av livet. Kram :-)