torsdag 18 november 2010

Piggar Alltid Upp

Vaknar till en grå himmel, nyfallen snö och nå´n minusgrad. Burr. Vackert på nå´t vis, men ändå..........burr. Rotar bland mina arkivbilder för att sätta lite ljus och färg på dagen. Gult är inte fult. Gult piggar upp.

Ledig torsdag är en underbar torsdag. Kanske en foto torsdag. Hade hoppats på kallt väder med rimfrost idag. Saknar fina makrobilder på just rimfrost. Snötäckta växter är ju också fint. Med lite tjat kanske Nikon orkar masa sig ut tillsammans med mig för att hitta några vackra motiv ;-).5 kommentarer:

"Lillagul" sa...

Visst piggar gult upp en :)
Har också ledig torsdag :)

Viola sa...

Å Marie- så VAKKERT!!!! :) Dette lyste virkelig opp på den grå dagen her! :) Nydelige macrobilde av solsikken!!

Her er bare bittelitt snø. Jeg savner rimbilder jeg også.. har ikke vært ute med kamera så mye i det siste..

Ha en fin dag! Og klem fra Oslovennen! :)

Rigmor sa...

Gult är vackert!! Sommarfärg...Här har vi just nu vinterfärg, vitt, tunn fin snö som nästan övergår i regn, ååå vad jag önskar att det vore första advent till helgen så man åtminstone fick ta fram adventsstaken! Sen gör jag som du, hoppas på lite sol någon dag och vackra bilder på rimfrostens kostym till alla växter.
Nu har du lockat mig med alla dina underbara Londonbilder så nu funderar jag på att överraska mannen med en resa efter jul någon gång! Det har blivit lite för mycket för honom med jobb och renovering sista tiden så det skulle nog passa perfekt med några dagar i London, och lilla Pentax i bagaget...
Ha en fortsatt bra ledig dag!!
Kram

carina@pocolococreativo sa...

Oavsett vad du bestämde dig för att göra så piggade de här bilderna upp - i alla fall mig! ♥

Ingela sa...

Åh vilka underbara bilder du tar. du hittar verkligen rätta vinklingen! Kram