måndag 13 april 2009

Summering

Påsken har varit otroligt mysig hos mig. Vädret har visat sig från sin vackraste sida, sol från en klarblå himmel och en temperatur runt 15 grader, i solen över 20. Frukost med tidningen i lugn och ro på verandan, årets första grill har avnjutits, traditionella påsktårtan har stått på bordet, vi har smaskat godis och hunnit tagit underbara promenader i solen och umgåtts med varandra mellan middagar med släkten. Ja, det har helt enkelt varit en riktig familjentillsammansmyspyshelg. Hoppas ni andra också haft det riktigt bra i påsk.

4 kommentarer:

Ulrica sa...

Tack. Jag har haft det familjemysigt jag med. Det är härligt att få lite ledighet tillsammans.

Olga T sa...

Men så vackra bilder du satt samman!!

Viola sa...

Hei! :) Det høres ut som du har hatt en flott påskehelg ja! Her har det vært både sol, regn og skyer. Har feiret en bursdag i familien, gått tur på et "typ" fjell ved stranden, tatt en cafétur nede i byen, men da var det kaldt, jeg satt og frøs! Men det var på kvelden da..
Sitter og studerer bildet tatt i det speilet, jeg får ikke forestilt meg hva det er.. Men kommer til at det er solbriller? Deilig kake har du også :) Og påskeegg hengt opp i lauvkvister, det har jeg sett i Sverige flere steder ute i hagene, da vi var der en påske. Synes det er så fint. Det er ikke tradisjon i Norge. Klem :)

Susanna sa...

Vilke fin summering!
/Susanna