lördag 16 januari 2010

Inspiration Och Kreaktivitet Nr 2

Snö/Is finns det gott om denna vinter. Här är en bild jag tog en så´n där helt underbar vinterdag. Temperaturen var -15 och solen sken från en klarblå himmel. Det var helt enkelt ett ljuvligt fotoväder. Kompositionen i bilden är jag absolut inte nöjd med, men ljuset och färgerna gör att den vinner hos mig ändå. Klicka gärna på bilden för att förstora den, den gör sig bättre då. Inspiration & Kreaktivitet.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det där skulle man inte vilja ha i nacken ;-)
Ha en fin söndag.
/Helena

cat sa...

Jag var själv ute och fotade i sådant väder förra lördagen och jag håller helt med dig om att färgerna var fantastiska. Det är en jättehärlig kontrast mellan den vita snön och den blå himlen i din bild:)

Olga T sa...

Gult, vitt, blått. Härliga färger och som Helena säger så känner man för att backa så man inte får det där på dej. Snyggt!

anemonen sa...

Ett härligt foto med lite färg i. Bra jobbat.

ormbunke sa...

Helt perfekt bild när det gäller snö och is. Den blå himlen förhöjer bilden. Anita

Pennelina sa...

Har inget att tillägga vad det gäller förbättringar. I mina ögon är bilden otroligt perfekt! Flott motiv och allt :-)

Kram från Pennelina

christina sa...

En härlig bild som visar både kyla och värme, himlens blå färg är ljuvlig!

Mikabella sa...

Jag riktigt känner hur solen värmer ansiktet. Sätta sig med en kopp varm choklad på altanen, lyssna på isens dropp, dropp,dropp, fåglar kvittrar och filten runt benen känns mjuk och mysig :) Tack för känslan!

CamillasFoto.se sa...

Detaljerna är bra, du har fått till bra konstraster och detaljer i det hårda ljuset, snön är inte överexponerad vilken den skulle kunnat varit i det här vädret (tror jag). Men som du själv påpekar så är inte kompositionen så bra. Den hade vunnit på att bara ta på snön, eller bara på istapparna som ser mycket lovande ut. Jag blir nyfiken på dem.