torsdag 13 oktober 2011

Cravings - Inte Bara Hos Gravida


Jag är som tokig just nu. Fyller husets alla vrår med ljus och tuttar på i parti och minut. Att skapa mysfaktor på ett billigt och enkelt sätt är busenkelt med just levande ljus. Att efter en dag på jobbet få krypa in i mitt bo och myspysa i mjukiskläderna är mumma för själen. Att dessutom tända favorit doftljusen Durance sätter en extra knorr på myset. Tills nyligen har det varit apelsinblomma som spridit ljuvlig arom här hos la famiglia H.

Om du tidigare testat doftljus men blivit besviken på alltför konstgjorda, söta eller starka aromer. Eller tyckt att ljusen inte doftar någonting alls när de väl tänds då ska du unna dig just Durance. Lite dyrare, men otroligt prisvärda. Ljuvliga, naturliga dofter som sprider en lagom arom.

Torsdagstema - I Like

12 kommentarer:

Annelie Esseus sa...

Ahaaaa, det var dom ljusen du menade! Ja, dom känner jag ju igen!
Och tack snälla gulliga du för gratulationen! Är du redan uppe och far! Ska till jobbet förstås... och jag ska snart hem och sova!

Monica o Jacob sa...

Kan inte annat än hålla med, snygg bild på en riktig mysfaktor.

Lena o Tommy sa...

Visst är det jättemysigt med ljus i alla vrår. Snyggt fotat dessutom!

Leena sa...

Snygg bild på stämningshöjare nummer ett! Har inte provat dessa doftljus, har lite dåliga erfarenheter av doftljus i allmänhet, konstgjord kvävande doft oftast precis som du skriver.

SigridfraEnget sa...

Levande ljus är et måste nu på hösten!

anemonen sa...

Det går inte att klara höstens o vinterns mörker utan ljus.Om det sen doftar lite svagt av apelsin ger lite mer av julstämning tycker jag.

Erik "Semlan" sa...

Vackert foto på trivsel. :-)
Doftljus är mysiga.
Förstår att du tänder på. ;-)

Gerda-Thyra sa...

Mysigt! Bra om doften inte är så vass och genomträngande utan bara anas och känns naturlig! Ska testa den här varianten!

Gärdsmygen sa...

Så skönt att ha ett hem att längta till och mysa i:) Vackert foto!

Beppan sa...

Inspirerande foto - riktigt snyggt!
Tack för tips! Ska testas...

Ingela´s blogg sa...

Myyyys!

Birgitta - foto CHIP sa...

Tack för tipset! Dessa ljus måste jag absolut testa :)