måndag 1 februari 2010

Måndags Tema v 5

Liten/stor, på semester i Egypten. Denna gång har jag lekt i photoshop både med tonen och den ljusa intensiteten. Jag vet att bilden igentligen är för ljus, men jag ville få fram känslan från denna fina dag. Ljus och värme i våra hjärtan och ljus och värme från den Egyptiska solen. Måndags Tema.

15 kommentarer:

Mia Folkmann sa...

Et rigtigt fint billede med et spændende lys... :-)

Pennelina sa...

I mina ögon är det flott nog :-) Härlig bild och underbart minne att ha med sig!

Kram :-)

Gunhild sa...

For et fint bilde! Likte lyset og tonen i bildet veldig godt!
Flott tolking av vekas mandagstema..

Ha ein finfin mandag

Gunhild

Husbilen Credo sa...

Hej!
Tycker bilden ger en varm och solig dag.
Ha en bra måndag!
LottaM

Unknown sa...

Jeg regner med at både liten og stor hadde en herlig ferie!

Ønsker deg en flott uke.

Mikabella sa...

Ser såååå härligt ut! Man får precis den känslan som du beskriver. Värme, kärlek och mysssssss! Kram på dig!

christina sa...

Jätte fin bild, Marie!

Marie-Louise sa...

Fotot sprider massa energi, värme, kärlek och ljus. Väldigt vackert! Är det mor och dotter? :) Härligt. Jag har varit och besiktat bilen på morgonen men det hade varit härligare med en skidtur. Men väl hemma igen har jag mediterat lite och det ger ju också energi. Ha en underbar dag. Kram

Mikabella sa...

Du...på tal om Dubbi. Håller verkligen med dig om fullblod, men inte i detta fall. Jag är själv mer än lycklig och förvånad över personligheten hos honom. När jag fick honom dansade han och var väldigt orolig i stallet, men aldrig varit dum att rida. Har aldrig styckit eller kastat sig. Glädjebock..Ja..brall..ja, men han är så balanserad och mjuk så man tror mer att han tar lite större galoppsprång :) Sen kan det ju bero på alla galna ponnies man haft som har gjort mig lite för cool? ;)

Han är såååå snäll. Kan ju iof erkänna att jag ALDRIG varit i närheten av de hastigheterna han kan få upp när man släpper honom i full galopp på stranden! Helt fantastisk att ha en häst som totallt öppnar sin kapasitet men som ändå går att ta tillbaka med sits och en liten förhållning i tyglarna. Helt fantastiskt :) Han har verkligen gett mig såååå mycket glädje. Men men...det är som du säger, det är stora och har massor av energi och kapacitet. Han hoppar 30-40 cm över alla höjder på hinder och han har 2 rävar bakom varjke öra...Som tur är snälla rävar ;)

Har ångest över vem han kommer hamna hos. han behöver bara kärlek, rutin och någon som förstår att han aldrig gör något för att vara dum så är han verkligen en riktig toppen häst. Tom min väldigt hästrädda bror o mamma vågar rida ut på 2 timmars ritter i skog o på strand med honom :)

Oj vad lång det blev ;) Mycket kärlek. Massor av kramar!! Vi ses snart igen :)

Turid Holm Flaa sa...

Bilde er veldig flott og jeg syns ikke det er for lyst. Syns det er veldig bra, både utsnitt og den flotte gløden. Helt perfekt til temaet, etter min smak :-)

Bruno Beige sa...

Ibland kan man strunta i det tekniska i en bild och bara se budskapet. jag tycker du lyckats.

hundenstina sa...

Håller med ... budskapet är det viktigaste!!! Jättefin bild ...

Wildhearts sa...

Jag tycker bilden är jättefin!

Anne-Lise sa...

En forstår godt at det var en varm og lys dag! Flott tolket:-), ha en super uke!

Lisa sa...

En jättefin bild och ljuset tycker jag passar bra...