fredag 5 mars 2010

Bildverkstan: Ljuseffekter

Jag har arbetat i photoshop cs3 för att lägga in tre olika ljuseffekter. Originalbildens skärpa, färgmättnad och intensitet justerades först. Valde sedan den första ljuseffekten i form av filter, ljuseffekt och slutligen ficklampa med lite omni. Den andra ljuseffekten består av linsöverstrålning 105 mm med 158 % intensitet. Slutligen lite bling bling i form av pensel storlek 185. Bildverkstan.

8 kommentarer:

mimmi sa...

Tänk så mycket man kan göra med ljus effekter :) Det är jätte roligt att sitta och leka med det :) det blev en bra effekt här :)

Maria sa...

Vad snyggt det blev, riktigt fint:)

Kerstin sa...

Mjuk fin framtonong i din bearbetade bild

Monkan sa...

Men vad påhittiga alla är! Cat som tände lampan i gatlyktan och du som visar Glimten I Ögat :-) Det blev jättehäftigt med alla effekterna, en jättefin soft bild. Förvandling från ett foto på en tjej i vintermössa, till en reklamposter för nån bra film! Ja jag vet inte hur jag ska förklara vad jag menar men det är den känslan jag får. Som sagt soft och snyggt.

cat sa...

Blinget i ögat var verkligen pricke över i :)

NatureFootstep sa...

det har jag inte tänkt på att man kan använda en pensel för "glimten i ögat" :) Alltid får man något tips. Jag gillar din ljussättning

Viola sa...

Stilig effekt! Hvilken god og varm lue du har, flott bilde forøvrig! Jeg er ikke blitt så modig ennå jeg, at jeg setter inn bilde av meg selv.. =))

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag tycker att det är lite svårt med ljuseffekter men här ha du verkligen lyckats.