fredag 30 juli 2010

Sex av Åttiofem

Go'a, gulliga och ofantligt duktiga E (är "bara" 15 år) här på sin tävlingskompis Marco. I går tävlade de i Equality Line Horse Show på Hammarö straxt utanför Karlstad. Vi var förstås på plats. Måste ju heja på släkten. E är nämligen syssling till "lilla" F.
Det var att halka runt i gegga på tävlingsområdet. Regnet stod som spön i backen några timmar innan E skulle hoppa, men ibland hör änglarna bön....................precis innan tävlingen började blev det uppehåll.
Smarrig hamburgare till lunch i doft av häst och skit, men vadå............älskar man hästar så speeeelar det nada roll ;-).
Marco har tävlat fälthoppning tidigare och är en baddare på att smidigt ta sig över hindren. Han har placeringar från både NM och SM i fälttävlan. Ingen duvunge alltså. Det märks att han gillar spänningen vid tävlingar. Han blir jätte taggad och bara äääälskar att få visa vad han går för. Det är verkligen roligt att se skillnaden i drivet hos honom en tävlingsdag jämfört med ett träningspass i stallet.
Med en rivning i omhoppningen, alltså 4 fel, men med en kanon tid tog E och Marco en 6:e plats. Så himla duktigt. Startade gjorde nämligen 85 ekipage! Ett JÄTTE GRATTIS vännen till dig och duktiga pållen. Vi gläds enormt å dina vägnar för framgångarna ni har just nu. Gloooooben nästa kanske ;-).

1 kommentar:

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Grattis med plasseringen :) Kjempefine bilder og en pen montering du har gjort av alle bildene. Ønsker deg en fin helg, med eller uten regn :)