onsdag 29 juli 2009

Olivia

Min kompis C med partner R har fått en liten Olivia. GRATTIS! Jag är såååååå glad för deras skull. Efter många års arbete blev det till slut jackpot och nu har de en super fin liten tjej. Beundransvärt har deras kämpande varit. Många berg- och dalbanor har de åkt och kastats mellan hopp och förtvivlan. I min proffession har jag varit med och hjälpt till och självklart känns det nu extra roligt att ha det yrke jag har, bebistillverkare :-).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det måste verkligen vara ett fantastiskt jobb.
Och viktigt. Det är ju tyvärr inte alla förunnat att ha det så lätt som jag (blir gravid av att se kalsongreklam på tv) och då är det superviktigt att ni finns och kan hjälpa till.

Ha det bra :)

Viola sa...

Så hjertelig! Sånt er godt å høre! Gratulerer på deres vegne - og din vegne også..? Bebistilvärkare.. måtte tenke meg om her.. ikke hørt før.. og kommer til at det må være jordmor..? (Men kanskje du får samme problem med å tyde det norske ordet jordmor.. ler..) :)

Ulrica sa...

Så roligt att höra att det kommit ett till efterlängtat barn till vår värld.

Tack för dina fina kommentarer. Fotokurs får vi leka när vi ses... men jag är nog inte lika bra som du tror. Jag tar bara väldigt många bilder:)