torsdag 15 april 2010

Alla Drömmer Om Det Perfekta Läget

Här är en som hittat det ;-). På mitt arbete upptäckte vi häromdagen denna lilla tjej. Hon och hennes partner har med största omsorg byggt ett underbart fint bo som är placerat på en avsats utmed husväggen. I ett K-märkt hus på fashionabla Östermalm i Stockholm. Högt läge, i lä från blåsten, fritt från direkt solljus och med regnskydd. Dessutom avskilt från nyfikna grannar. Läget är bara kanon helt enkelt. Lycka för dessa tu med dagens bostadsbrist. Vågar inte ens tänka tanken vad de fått punga ut för detta boende, men smakar det så kostar det ju, ha, ha. Är hon inte bedårande så säg? Två ägg ruvar hon på har vi sett. Nu väntar vi med spänning på nedkomsten.

6 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Ja, det var en klok duva!
:)

Photo By Manka sa...

Det var ett helt otroligt läge, en riktig "gräddhylla", hon har kan man märka kommit upp sig en aning, även om adressen är fin så tycker jag allt att själva boendet ser lite "risigt" ut, men det är ju inte lätt att vara överallt som mamma heller.

Ha en bra dag.

/Magnus

Rune (Bildebloggen) sa...

De har ikke så store krava de der, men finner seg til rett på de underligste plasser. Blir spennende om vi får se noen unger der om ikke så lenge :)

Marie-Louise sa...

vad fint och lugnt hon verkar ha där. Är det flera våningar upp? Så fin, du måste fotografera när och får sina små. =) Kram

Viola sa...

Nei så søtt! :) Blir spennende å følge med på utviklingen her..! Så flott utsikt dere har på jobben! Jeg likte også veldig godt refleksjonen i skjeene over her, - smart! :) Klem til deg fra Oslo! :)

Helena sa...

Vad mysigt! Hoppas du kan få en bild på de små dunungarna sedan. :)