onsdag 14 april 2010

Lyckan Är Fullständig

Åh så glad jag blev när jag kom hem i dag. Min efterlängtade bok låg i brevlådan!!!!! Den precis utkomna boken Lev i nuet, Lär av stunden utav Jon Kabat-Zinn har jag trånat efter så länge. Ytterligare hjälp på vägen mot ett mer harmoniskt, lugnt och samlat leverne. Med spänning ska jag tidigt krypa ner i sängen med Jon i kväll och bara suga in och njuta. Om du inte tidigare läst nå´t av denna magiska man rekommenderar jag dig att göra det. Inget tungt fikonspråk med filosofiska djupdykningar utan enkla böcker med många bra budskap som lätt kan tas in. Förutsatt att du öppnar dina sinnen och låter författaren komma in. Jag vet i alla fall en annan kvinna där ute som delar säng med Jon just nu och är så nöjd så nöjd ;-). Eller hur vännen!

7 kommentarer:

Agneta sa...

Åh, berätta om den är bra! Jag gör ju bara övningarna och tror jag lever som han lär, men det finns säkert mer att lära. Kram

Marie-Louise sa...

Ja, aboslut Mie vännen. Jag njuter och delar säng med honom just nu. Så härligt att läsa, fundera och lära. Jag blir så glad att höra att ditt tonfall låter lite gladare idag. Kram på dig vännen och skön stund med boken senare. Jag ska tänka på dig när jag själv kryper ned.

Monica sa...

Ja ni kära vänner( M-L & du), njut av denna man...dela säng med honom...han ger så mycket lugn & harmoni. Tänk att en man kan ha så mycket att lära oss Qvinnor?
Själv drar jag med min "riktige" man till Berlin i arla stund imorgon.
Var rädd om dig vännen! Njut och ha det så bra.
Många varma kramar x flera från en som kommer att sakna dina vackra bilder.

Maria sa...

Det är alltid så kul med en ny bok och lite tråkigt när den väl är slut:)
Ha en fortsatt trevlig kväll!/Maria

Ingela´s blogg sa...

Är det som Qi gong fast utan rörelser? kram ingela qi gongistruktör

Viola sa...

Hei, det er sikkert en god bok! Jeg har noen slike "Lev i nuet" jeg også.. :) Jeg er ingen rask leser, så de blir gjerne liggende litt, før de tas opp igjen og lest ut.. Det er viktige ting du tar opp her. Flott bilde av Tuss lenger ned her! :) Og den vannkrukken! Og så den fossen nederst på siden, vakkert! :) Det er så deilig at våren er her nå! Sol fra en blå vårhimmel og kvitrende fugler!! Ha det godt vennen, klem fra meg! :)

Annelie sa...

Alltid kul att få ett boktips, det behöver man. Ibland blir man bara trött när man ska välja bok, och det är nyttigt att få lite inspiration från annat håll.
Jag är glad att jag fann dig också min vän! Du ger så mycket glädje och inspiration med dina vackra bilder och fina texter!
Kram!