tisdag 13 april 2010

Skakigt

Att ett litet missförstånd kan ställa till det så...............Nära, nära vänner, ja nästan de bästa i hela världen, är vi. Länge har vi kännt varandra, ja sedan urminnes tider. Mycket har vi gått igenom, ja både gemensamt och var och en, alltid har vi stöttat varandra, ja även om vi inte alltid haft samma åsikter. Nu..............är det mil imellan oss, avvaktande och kyla, ja från oss båda. Ska bli skönt att ses på söndag för att prata ordentligt. Älskar dig min kära vän och hoppas vi ska kunna rida ut stormen, ja komma ut på andra sidan, tillsammans, enade och med värme och glädje som alltid.

5 kommentarer:

Agneta sa...

Låter allvarligt, men gammal vänskap borde hålla. Lycka till! Kram

Annelie sa...

Det låter riktigt jobbigt det där, men jag är säker på att ni reder ut det! Ni har inte varit bästa vänner utan anledning, eller hur!
Lycka till!

Marie-Louise sa...

God morgon vännen, det där är aldrig roligt. Avvaktande och kyla känns inte bra i kroppen, så jag hoppas ni reder ut det så ni kan fortsätta er underbara vänskap. Jag har två vänner sen min barndom och det är så underbart att träffas och veta att de finns där och jag för dem. Alltid! Riktiga vänner växer inte på träd. Jag tänker på dig och kramar om dig med varma kramar.

Monica sa...

Det största livet.
Vänskap kan betyda att man finns där, skriver ett brev eller ringer någon. Den kan vara subtil, flyktig, solid eller pragmatisk och vara under en livstid eller en vecka. Den kan sluta i bitterhet eller finnas kvar i minnet som en värdefull skatt. Det finns inget som kan ersätta vänskap - varken pengar, makt, skönhet, föremål eller berömmelse. Skrivet av Rita Robinson.
Jag önskar dig LYCKA till ! det är klart att ni "fixar" detta.
Kramen från mig.

Bruno Beige sa...

Jag hoppas att ni finner varandra igen. Tiden skapar distans så låt inte det ske.