måndag 19 april 2010

Inte Sitta Inte Ligga Bara Stå Och Gå

Kanske kan du ana av rubriken vad jag varit sysselsatt med de senste dagarna ;-). Japp, ryggskott!!!!! Inte skojigt alls. Vet inte vad jag har gjort denna gång. Vaknade härom dagen med stelhet och ömhet i ryggslutet som sedan intensifierades. Hujedamej så trött och sliten man blir av att ha konstant värk. Och humöret ska vi inte tala om ;-). I dag känner jag hur det har vänt och molvärken börjar klinga av. Uuuuuunderbart! Jag vill passa på att skänka en tanke till alla människor som måste leva med kronisk värk. Ni är hjältar i mina ögon. Jag vet ju att mitt onda blir bra med tiden, men att inte se någon ljusning i sin fysiska smärta måste vara ett litet helsike. Hoppas vara mer aktiv på bloggen inom kort. Kram på er.

Olyckshändelser är konstiga saker. Man råkar inte ut för dem, förrän man råkar in i dem. (Nalle Puh)

6 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Krya på dig, vännen, ibland kan en liten rörelse, så ynka pynka liten göra att det bara stelnar till och blir ett ryggskott ibland kan stress ge ryggskott. Vila nu så du får dina krafter tillbaka. Jag tänker på dig, kram

enn-08-i-exil sa...

Morrn Mie.

Oajaaj...

Jag läste om din filosofi den 16/4...

Kanske inte helt rätt, denna gången...

Krya på dej.
Hasse A

Mikabella sa...

Åh vad jobbigt min vän. Vi är allt lite ynkliga denhär veckan. Jag med mina bihålor, Dubai med en inflamation i bogen o du med din dumma rygg. Hoppas att du snart mår bättre! Skcikar MASSOR av krya pådig kramar. Din bild hjälper verkligen till för att höja humöret! Underba färger! Kraaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm!

Tigris Predikantan sa...

Skönt att du mår bättre!
:)

Annelie sa...

Nämen usch då, stackars dig! Krya på dig snabbt nu!

Photo By Manka sa...

Din stackare..ja, värk vet jag vad det vill säga, eftersom jag krossade hälarna för 20 år sedan (herregud, vad tiden går).

Krya på dig och tänk positivt.

/Magnus