tisdag 20 april 2010

Tisdags Tema v 16

Dessa små ljuvliga varelser fyller våra öron med underbar musik nu på våren. Vi bjuds på konsert i det fria varenda dag. Gäller bara att stanna upp, öppna öronen och ta in. Try it you´ll like it! Tisdags Tema.

Bjuder er på ett underbart tänkvärt citat också.
Mitt favoritstycke musik
är det man kan höra hela tiden om man är tyst.
(John Cage 1912-1992)

7 kommentarer:

Monica o Jacob sa...

Så rätt, just nu är det bara så ljuvligt att vara ute på morgonen och lyssna på all fågelsång.
Ha det bra;-)

Pumita sa...

Jag hör fågeln när jag ser din bild! :)

Klokt sagt av John Cage. Han var en mycket speciell person. Blir dock lite förvånad över citatet eftersom han åstadkom så mycket oväsen också, haha.

Marie-Louise sa...

Så underbart rätt vännen, jag njuter hellre av naturens ljud en musik som jag sätter på stereon. Men var sak har sin tid. Det finns tider då jag njuter av en discodenga också=) Men just nu spelar fåglarna för mig här utanför mitt fönster och jag blir glad.

Daniela sa...

Du har så rätt, finns ingen vackrare musik just nu :)

Photo By Manka sa...

Det är den rätta musiken just den här årstiden, men idag hände det något helt otroligt..först började det att hagla, sen snöa..snöa, när vi nu äntligen har blivit av med eländet..men som tur var finns det inget av de varan längre.

Vad det beträffar hälarna så träffade dom en pool botten..jo, det var allt vatten i poolen (det frågar alla), men jag klöv väl vattenytan så jag inte bromsade upp tillräckligt, en skada jag nu får leva med resten av livet, för bättre än vad det är nu, kommer det aldrig att bli..sånt är livet ibland och man får helt enkelt anpassa sig.

Ja, just det..musiksmaken,det har nog med åldern att göra, kan inte tänka mig något annat ;).

Ha en fortsatt bra kväll.

/Magnus

Anna Carin Ahlander sa...

Absolut den finaste musiken som man kan tänka sig nu!
Fin bild med fin stämning och man kan nästan höra honom sjunga för alla damerna :)
Ha en bra Tisdag//Anna

Erik "Semlan" sa...

Mest kråkor och måsar här, inte så vackert. Duvor som kurrar är inte heller någon sjönsång. Men jag förstår vad du menar. Visst kan det vara trevligt, men god musik är inte dumt heller. :-) Just nu hörs fågelsången lite mer, när askmoln hindrar flygplansbuller.