onsdag 21 april 2010

Projekt Badrum Och Tonårstjejer no 3

Åh så han har slitit, mannen i mitt liv. Nu är det "bara" flytspackling av värmegolvet kvar innan han får vila lite. Mattläggaren kommer i dagarna för att lägga skyddsmatta på väggarna. Sedan återstår besök av plattsättaren för kakling. Maken ska som slutkläm fixa nytt tak med infällda spotlights varefter "lilla F" (with a little help from mum) fixar till "duttet", ni vet, matchande handdukar, detaljer och duschdraperi. Love U C för din ådra av tålamod, noggrannhet och hantverks kunskaper.

6 kommentarer:

Monica sa...

Ja, de där männen som vi har i våra liv är inte så dumt att ha! Kan tänka mig att det kommer bli läckert när mamma & Lilla F fixar sista Duttet"...Härligt.
Ha en bra kväll och kramen!
PS: Hur är det med "skottet" i ryggen?

Viola sa...

Wow, sier jeg! Dette blir litt av et fasjonabelt bad! :) Jeg er glad du er bedre i ryggen. Bra at du har en mann nettopp som din mann! :)) Klemmer!

Marie-Louise sa...

Här går det undan ser jag, det är ju nästan klart. Jag skulle vara jätteglad om jag fick eget badrum som tonårig. Det är hon nog också, lilla F, sedan att pynta med mamma, det blir roligt. Spännande att se resultatet. Kramen på dig.

Rune (Bildebloggen) sa...

Det er det værste rommet i hele huset man kan pusse opp, masse jobb, men godt når det blir ferdig da :) Da er all slit glemt, hehe.
Ha en fin natt :)

Cabin and Cottage sa...

Ciao Marie! Thanks for stopping by from Sweden. You have enchanting photos and I enjoyed Leonard Cohen. Jacqueline

Nattsyrran sa...

Känner igen det där. Vi har precis avslutat vårt badrumsprojekt där vi visserligen anlitade experthjälp men sambon fick äran att montera ihop alla grejer. Sen var det jag och dottern som shoppade och matchade all inredning. Så kul!!!!
Lycka till! Kram