tisdag 27 april 2010

Vitsippa

Åh, kära vänner där ute i cyber rymden. Jag blir så rörd av era ord och erat engagemang. Jag är överväldigad. Att ni tittar in hos mig "bara så där" och lämnar avtryck. Ja, och ni ska veta att era kommentarer går rakt in i min hjärterot och betyder oerhört mycket. Tack snälla ni. Tack, tack. I dag känns sinnet lite lättare och jag ska jobba. Det innebär att jag får möjlighet att prata och ventilera med mina övriga kollegor. De finaste människor ni kan tänka er och de stöttar och tröstar när man är "down". Precis som jag ger av mig själv när någon behöver det. Ja, ni ska veta att den här terminen har varit/är oerhört tung för min arbetsgrupp och alltid är någon "nere i skorna" och behöver extra pep. Just nu är det lilla jag :-). Bilden är till er kära vänner. En varm vårhälsning fylld med tacksamhet. Tacksamhet över att jag funnit er och över att ni vill vara mina bloggvänner. Önskar alla en härlig dag.

Gårdagen är förbi.
Morgondagen kanske aldrig kommer.
Bara nuets under existerar.
Njut av det. Det är en gåva. (Marie Stilkind)

6 kommentarer:

Monica sa...

Vitsippan ute i backarna står, niger och säger att snart är vår...
Älskade cybervän, som du vet finns jag alltid till för dig! Visst är det skönt att känna att såååå många "bryr" sig om dig. Kan de bero på att denna qvinna( du) själv en underbar vän att ha ute i cyberrymden???? Sug på den tanken....
Här får du ett eget tänk: En människas vänner är det bästa måttet på hennes värde.
Önskar dig en bra Dag, tänker på dig! Många varma, ärliga, mjuka, kramar från mig.

Marie-Louise sa...

En sån underbar värme du förmedlar med vitsippan, jag blir rörd. Vännen, monica säger väldigt bra ord om dig och dina vänner. Jag vill att du suger i dig allt hon säger för hon har rätt, gumman. Du är en härlig, varm, omtänksam, kärleksfull och underbar kvinna. När du mår dåligt mår jag dåligt, men det säger jag inte för att lasta dig, utan jag känner med dig. Jag hoppas att du mår bättre när du kommer till jobbet och får bolla med dina kollegor. Jag kramar om dig med hjärtat, min kära vän. Ta hand om dig idag.

Annelie sa...

Mmmmmmm....... så fint, tack. Jag kan bara hålla med Marie-Louise och Monika!

Rune (Bildebloggen) sa...

Du skal også ha en takk som vil dele med oss! Ønsker deg alt godt.Og et nydeig bilde av blomsten.

Marie-Louise sa...

Hej vännen, nu är det bara jag igen. Jag hoppas din dag blev bra när du kom till jobbet och stryka genom dina kollegor. Jag har tänkt på dig idag, och jag känner med dig. Känner du att jag försöker ge dig styrka precis som du brukar göra för mig. Gumman, hoppas du har haft en skön kväll. Jag ska sussa nu, tidig morgon imorgon. Kramar om

Viola sa...

Oj så mange hjertelige kommentarer du har fått! :) Slenger meg på jeg også, synes du er en sjarmerende og trivelig venn! :) Du kommer med så mange visdomsord som jeg liker. Hvitveisen på bildet er nydelig med den violette bakgrunnen! Ha en god dag Mie! Klemmer fra meg :)