lördag 24 april 2010

Sol I Sinnet

Hos la famiglia Höglund råder tjejmonopol denna helg. Maken är utflugen så kvinnorna härskar fritt ;-). Jag behöver komplettera vårgarderoben så i dag har "lilla F" lovat vara smakråd. En kärleksfull dag med mycket skratt och stoj väntar oss. Älskar dig gumman för din värme, glädje och empati. Friends 4 ever!

4 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Då får ni en underbar dotter och mor dag förstår jag, =) Härligt härligt. Vilken vacker bild du bjuder på, det syns att ni står varandra nära och är nära vänner förutom mor och dotter. Jag känner igen mig, det är så min dotter och jag också har det. Idag är hon hos sin pappa i stockholm och hälsar på och då blir det genast lite tomt här hemma. Men ska snart träffa C, och ev en promenad med kameran väntas. =) Ha en alldeles underbar dag nu, skratt och skoj förlänger livet har vi ju hört. Kramar till dig från mig

Monica sa...

Bilden, bara såååå fin, vacker, mjuk, talar sitt eget språk! Den kräver ingen text. Vilken närhet mellan de båda "tjejerna". Jag som är en riktig "grinfia" när något berör mitt inre, sitter nu med tårar trillande på min kind!
Ha nu en underbar dag tillsammans mor & dotter.
Stora varma ärliga kramar från mig.

Tigris Predikantan sa...

Ungdomar nu för tiden verkar vara bra på att ge råd!
:)

Viola sa...

Så mange flotte bilder! Både dette og det over! Blir glad når jeg ser dem, fargerike og spennende, også i sort-hvitt. Funderte på om jeg skulle bli med i ABC-leken, får se.. :)