onsdag 20 maj 2009

Lisa För Själen

Tredje dagen jag har varit ledig och jag känner mig verkligen avslappnad och utvilad. På förmiddagen tog jag kaffekorgen fylld med smask och satte mig nere vid sjön. Tyst och lugnt. Bara jag, träden, solen och några änder. En fantastisk grönska i naturen nu och en försommarkänsla som heter duga. Så vackert och ändå hela långa sommaren framför oss. Imorgon blir det jobb några timmar sedan åker jag till mitt älskade Värmland. Önskar er alla en fin och rofylld Kristi Himmelsfärds helg.

7 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Åh, vad det där låter fantastiskt. Jag tog min kamera imorse och gick ut i solen men det hade förstås smakat bra med en liten kaffetår också. Det får bli en annan dag. Ha en härlig helg=)

LantHunden sa...

Hej Marie!

Visst är tollaren en underbar ras!!!

Rasen har ökat mkt under de senaste åren, vilket säkert satt sina spår i avlen och även gett blandad kvalitet på individernas mentalitet. Men jag kan säga att överlag så är tollarn en trevlig ras. Jag är ute och tävlar mkt och har förmånen att träffa tollare i flera olika situationer och sammanhang, det är väldigt sällen jag stöter på "otrevliga" hundar. Man bör vara noga med val av uppfödare och veta som du skriver att det är en ras sonm behöver jobba. I fel hem kan en bra tollare bli till det sämmre men det är ju inte ett rasrelaterat problem utan hundar överlag. Får tollaren meningsfull stimulans fysiskt och psykiskt varje dag blir de underbara familjehundar som står med retriverns fyra tassar på jorden. För mig är tollaren en riktigt rolig allround hund som alldrig säger nej till att jobba, lagom storlek och fantastiskt fina!!!!

Lycka till om du bestämmer dig för att bli tollarägare i framtiden...du kommer inte att ångra dig:)

Mvh Sofia och de röda

foto CHIP sa...

Hoppas du får en härlig helg i Värmland :)

Anonym sa...

Det ser helt underbart ut. Finns det någon bättre meditation än att sitta ensam vid en sjö och bara lyssna på naturens egna ljud?

Hoppas att ni får det lugnt och skönt och roligt och bäst i Värmland!

Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Härligt, vännen. Bilden är så vacker:)
Kram Lallis

Ulrica sa...

Ha en riktigt skön helg i Värmland... njut och ta några foton och visa oss :)

Trevlig helg, kram ulrica

Em sa...

Det där ser ut som ett härligt ställe!